Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!! |
|
| un amor real-moja prica..... | |
| | Autor | Poruka |
---|
*AnAhI fan no 1* ~Tek cujesx za Los A~
Број порука : 152 Age : 30 Location : u crkvi,udajem se za uckera... Registration date : 20.08.2009
| Naslov: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:09 pm | |
| likovi:
ja-imam 14 godina zivim u beogradu,pomalo neozbiljna za svoje godine,ne mislim na to da se jos igram sa barbikama,ali ne izlazim sa drugaricama vise bi volela da se sa decacima druzim iz skole i zajebavam...... milos-decko u koga sam zaljubljena od prvog razreda.mada to nisam znala,tek u sedmom razredu ce se pokazati....... marija-moja drugarica koja mi ivek daje savete,ona mi je uvek govorila da sam zaljubljena u milosa a ja sam to negirala....... boban-decko koji ce mi promeniti zivot........ miljan-razlog svadje sa bratom........ ivan-moj brat od tetke,volim ga najvise na svetu i ako ima 9 godina,super se slazemo,nikada se nismo posvadjali,ali miljan ce nas posvadjati....... srdjan-moj decko preko neta... anahi-clanica benda rbd,i moja drugarica koja mi pomaze..... poncho-clan benda i super drug....... dulce-clanica benda i moj idol......... ucker-clan benda,,mislila sam da sam zaljubljena u njega,ali ce vreme pokazati da nisam......... may-clanica benda i uvek mi je davala dobre savete...... chris-clan benda i moj najbolji drug......
ostale likove ce te upoznati kroz pricu,komenarisite da vidim da li da nastavim....... | |
| | | *AnAhI fan no 1* ~Tek cujesx za Los A~
Број порука : 152 Age : 30 Location : u crkvi,udajem se za uckera... Registration date : 20.08.2009
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:10 pm | |
| start.......
podne je,ja gledam rebelde i pricam sa marijom telefonom........
ja:marija,lakse malo,e miguel nije prevario miu...... marija:kako nije?? ja:nije,sabrina je sve to izmislila..... marija:super.... ja:dobro,vidimo se danas u skoli...... marija:vazi cao........
marija nije samnom isla u odeljenje ali to ne znaci da ona ne vidi sta se desava izmedju mene i milosa,sedmi sam razred,ove godine cu nesto shvatiti........
xxx:cao..... ja:cao,milose........ | |
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:10 pm | |
| milos:mozes da mi uradis domaci?? ja:naravno..... milos:hvala..... ja:nema na cemu..... ana:oooooo sta ja to vidim?? ja:sta vidis ana?? ana:zaljubila si se u milosa... ja:naravno da ne.. ana:ok,kako hoces...
inace ana je moja drugarica iz odeljenja koju ne podnosm i zeli da mi zagorca zivot,kao i sve devojcice u odeljenju....... otisla sam kuci,i sela da veceram.......
mama:znas sta ima novo?? ja:sta?? mama:za vikend idem kod babe i dede.... ja:super,ja ne idem........... mama:sto??? ja:dosadno mi je tamo...... mama:ali tamo ti zive ujaci koje obozavas..... ja:da,ali oni po ceo dan rade,mogu s njima da pricam uvece,a sta da radim preko dana? mama:znaci ne ides?? ja:ne!!!!! mama:dobro,a ivan ce sam da bude tamo..... ja:koji ivan?? mama:tvoj brat od tetke ivan...... ja:aaaaa,gde mi je kofer?? mama:gde ces?? ja:kod babe...... mama:rekla si da ne ides..... ja:naravno da idem,kad ce ivan biti tamo..... mama:nkad mi nije bilo jasno,kako to da se sa njim dobro slazes a ima devet godina....... ja:imamo neke tajne........
ja i ivan kada god odemo kod babe imamo neko tajno mesto gde pricamo o nasim tajnama,kod mene i njega je to neizvodljivo,zato sto nema tajnih mesta.........krenuli smo u petak vece i kad smo stigli rekli su mi da ivan dolazi tek sutra,jela sam i legla da spavam.......ujutro me je probudilo zvono mislila sam da je deda jel on u to vreme dolazi iz kupovine,otvorila sam vrata,nije bio deda nego......
ja:ivane!!!!!! ivan"sestrice moja!!!!!!! | |
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:11 pm | |
| otisli smo na nase tajno mesto i pricali...
ivan:imas decka?? ja:ne... ivan:a simpatiju?? ja:da... ivan:kako se zove?? ja:m....kristofer uckermann..... ivan:ko je to?? ja:pevac..... ivan:a nije milos?? ja:ne,odakle ti to?? ivan:cuo sam kad je moja mama pricala sa tvojom,i tvoja je rekla da si zaljubljena u nekog milosa... ja:nisam......
i tako je prosao vikend,otisla sam kuci u nedelju vece,jos jedna nedelja i letnji raspust onda sam sedmi razred...... | |
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:12 pm | |
| raspust!!!!!!!!!
ja:mama,gde cemo za raspust?? mama:kod ivana... ja:jupiiiiiiiii......
i tako smo otisli kod ivana,on nije jedinac ima sestru i brata,kada sam bila mala on nije bio rodjen pa sam se druzila sa danijelom ivanovom sestrom,onda je ivan bio mali da bi pricao sa mnom,e sada je dovoljno veliki i super se slazemo.... tamo sam vec dva dana....
ivan:znas sta ima novo?? ja:sta?? ivan:miljan se zaljubio u tebe... ja:koji miljan...?? xxx:ja sam miljan!!!!! | |
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:13 pm | |
| nastavak........ ja:molim???!!?? miljan:da,ovaj kad sam te video da si dosla sa ivanom,video sam da si lepa... ja:pali bre...
ustajem i iznervirana ulazim u kucu zalupivsi vrata sa sobom...ivan krece za mnom...
ivan:sestrice,sestrice,otvori mi vrata ja:ivane izlazi ivan:molim te otvori mi...
ustajem i otvaram mu vrata...
ivan:hvala... ja:sta hoces ivane,da mi kazes da si me nekom obecao?? ivan:ne,naravno da ne,on se zaljubio u tebe sta mu mogu...?? ja:da ga ne zoves kad sam ja tu... ivan:sam je dosao... ja:ne zanima me
ulazi u kucu Danijela ivanova sestra....
danijela:cao,sta se svadjate...e kety pozdravio te je Miljan ja:aaaaaaa OSTAVITE ME NA MIRUUUUU!!!!!!!!!!!!
ulazim u sobu i zakljucavam se....
danijela:sta sam rekla?? ivan:a kravo sve si upropastila danijela:konj mi kaze...
ulazi u kucu mihajlo danijelin i ivanov brat,on je najstariji ima 16 god,danijela 13 a ivan 9....
mihajlo:dobar dan...
danijela i ivan se svadjaju
mihajlo:ee vas dvoje zar ne moze ni jedan dan da prodje a da se ne svadjate.... ivan:krava je rasplakala kety... danijela:konj me nije upozorio na vreme mihajlo:gde su mama,tata,teca i tetka.... ivan:kod babe...vracaju se sutra.... mihajlo:znaci sami smo,mozemo zurku da napravimo... dnijela:kety nece hteti tuzna je ivan:krivicom jedne krave... mihajlo:imam iznenadjenje za nju,odma ce da se oraspolozi...
mihajlo kuca na vrate sobe.....
mihajlo:ee aj mi otvori ja:NECUUUUUUU mihajlo:pozdravio te miljan danijela i ivan:NEEEEEEEE mihajlo:sta je??? ivan:ne pominji joj to... mihajlo:ajmo da igramo tenis
na teniskom terenu:
xxx:CAO | |
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Ned Avg 23, 2009 4:29 pm | |
| ja:sta ces ti ovde?? ivan:o cao miljane.... ja:NE MOGU DA VERUJEM adios..... miljan:sta sam reko?? ivan:stvarno si bezobrazan.....cekaj seko idem sa tobom......
u kuci:::
ivan:ne moj da se ljutis,molim te..... ja:...... ivan:nisam ga ja zvao.... ja:ko je onda??? ivan:ne znam.... ja:OK.... ivan:ne ljutis se?? ja:ne..... ivan:hvala.......
ja ustajem i padam u nesvest........
ivan:ayyyyy seko,seko kety..... danijela:probudi se......
ja se budim.......
ja:ayyyy sta je bilo?? mama:onesvestila si se,ajmo kod lekara......
u bolnici......
ja:ivane ljubavi nisi morao ti da podjes...... ivan:kako ne sestra si mi....... doktor:meni je ovo malo cudno da se onesvesti a nije joj nista...........morace da lezi dve nedelje ovde!!! ja i ivan:STA???? | |
| | | *...SeNoRiTa_UcKeRmAnN... ~!Pocinjesx da ih wolisx!~
Број порука : 440 Age : 30 Location : Sa UcKeR0m Na PuSt0M 0StRwu Registration date : 07.12.2009
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... Sre Dec 09, 2009 6:17 pm | |
| doktor:da,pa kazem cudno je da se onesvestila a nije joj nista....... ja:necu da lezim u bolnici!!!!!! mama:keti!!! ja:keti nista necu mama:doktore,mi nismo odavde mi smo iz beograda..... doktor:ok,onda napisacu vam uput,pa u beogradu da lezi mama:ok,dovidjenja,hvala
u kuci:
danijela:sta je bilo? ivan:mora da ide u bolnicu danijela:zasto? ja:zato sto je doktor retardiran mama:dosta je bilo,pakuj je ivan:idete??????? mama:da moramo,da bismo isli kod lekara.......
i tako smo krenuli za beograd......
u kolima:
tata:celo leto nisi videla decka..... ja:nemam decka tata:a milos?? ja:on mi nije decko tata:dobro simpatija...... ja:nije mi ni simpatija,odvratan je mrzim ga
usli smo u kucu,uzela sam telefon u ruke....
mama:koga zoves?? ja:tijanu....... mama:dobro
tijana je moja drugarica koja zivi u barajevu ovde ima babu i dolazi kod nje za raspust kad dodje mi smo po ceo dan zajedno.......
zvrrrrrrrr
Xxx:Halo ja:halo dobar dan dali je tu tijana? Tijanina baba:jeste,momenat...TIJANAAAAAAAAA Tijana:halo ja:e cao sta radis tijana:ma svadjam se sa bratom,ti??kad si stigla?? ja:sad,oces napolje tijana:ajde,ali moramo i luku da povedemo...... ja:ok,ajde tijana:cao ja:cao
ja:mama idem napolje mama:dobroooooooo
izasla sam i otisla po tijanu i njenog brata
ja:cao tijana:cao luka:cao
i tako smo setali i pricali
tijana:ee okreni se
ja-okrecem se i vidim njega......... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: un amor real-moja prica..... | |
| |
| | | | un amor real-moja prica..... | |
|
Similar topics | |