Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!! |
|
| Moja Web Nowela... | |
| | Autor | Poruka |
---|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Moja Web Nowela... Čet Jun 04, 2009 12:44 pm | |
| Likovi: Tamara Kristina(KikY) Marija(Maja) Teodora(Tea) Marko Stefan Aleksa Dawid
Uvod: Tamara,Maja i Kiky su bile BFF!Teodora je bila najpopularnija devojcica u razredu.Iako je bila najpopularnije Maja,Kiky,Tamara se nisu druzile sa njom..Aleksa je bio Majin decko,Stefan je bio Teodorin,David je Tamarin a Marko Kikin decko.
Maja:Jedwa cekam utorak!!!! Kristina i Tamara u glas:Zasto?Sta je u utorak?? Maja:Po prwi put izlazim sa Aleksom. Tamara:Gde idete?Sta se odlucili? Kiky:Sta ces da obuces?Sta ces od sminke da stawis? Maja:Polako,polako!!Swe cu wam reci...Prwo idemo u fensi restoran a zatim u disco!A sto se tice odece i sminke vi cete mi pomoci! Tamara:Narawno! Kiky:Uvek.Jedwa cekam da te widim skockanu! Maja:I ja!A Kiky sta je bilo sa Markom jer ste se pomirili? Tamara:Da,reci nam swe! (U tom trenutku dolazi Teodora) Tea:Sta je bilo?Opet pricate washe dosadne pricice?Haha..Moram da wam kazem da je Marko super decko!!! Maja i Tamara:STA?????Owa rospija izlazi sa markom?? Kiky:Da nemogu da weruje da mi je to uradio posle one diwe wecere. Tamara:Znm.Ali opet mozda te woli mozda te samo prawi ljubomornom. Maja:Da,prowericu to! Tamara:I ja! Kiky:Jao drugarice bash wam hwala!! (Tamara i Maja su krenule za markom) Maja:Marko!Kako mozes da izadjes sa onom rospijom Teom!!!! Tamara:Da,a Kiky umire za tobom!! Marko:Ocigledno neznate swe. Maja:Ipak ne izlazite zajedno?? Tamaa:Samo nam to reci molim te!!! Marko:Ne,izlazimo.Reci cu ti preko face-a tacno sta je izedju nas. (Tamara je procitala poruku i rekla Maji) Kiky:Cao was dwe zsta ste saznale??? Maja:Zao mi je Kiky!!!! Kiky:Zasto??Sta ste saznale???
NASTAWAK.......
Poslednji izmenio KiKy I tAmArA mIs BbS dana Čet Jun 04, 2009 9:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | <<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Čet Jun 04, 2009 12:44 pm | |
| (nastawak) Maja:Kiky znam da ga wolish ali... Tamara:Ali Marko ce se ozeniti Teodorom Kiky:Molim,ali kako? Maja:Zao mi je srecho bolje da nismo istrazilwale! Kiky:Ne,owako je dobro,sad znam na cemu sam. Tamara:Ali veruj mi,taj gad nece prci nekaznjeno Kiky:Ne u redu je swako ima prawo da se ozeni!!! Tea:Cao luzerke!!!Sta radite! Maja:Mrtwa si! Tea:Nisam, pricam sa tonbom! Tamara:Kako se usudjujes da se vencas sa Markom?! Tea:Odakle wam to?!Markoje sad raskinuo sa mnom! Kiky:Molim kako?! Tea:Da,Kiky zbog tebe.(Tea odlazi) Marko:Caos ljudi.Kiky zaista mi je zao,zelim da se pomirimo! Kiky:Majo,Tamara jer mozete da se pomerite na cas sa strane? Maja:Narawno! Kiky:Hwala! Marko:Pa jer hoces? Kiky:Neznam,jedino ako mi obecas da se necemo posqadjati opet. Marko:Obecavam! Kiky:Hwala. Marko:Jer si za kafu veceras? Kiky:Veceras?! Marko:Da zasto? Kiky:Maja izlazi sa Aleksom po prwi put pa pre toga ja i.. Marko:Tamara idete kod nje!! Kiky:Da,izvini. David:Cao Kiky! Kiky:Hey cao! David:Jer znas gde je Tamara? Kiky:Da eno je pored onog drweta!
KRAJ PRWE EPIZODE!!! | |
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Čet Jun 04, 2009 12:45 pm | |
| II epizoda:
David:Cao Tamara,sta radish? Tamara:Ewo nishta pricam sa Majom,ti? David:Nista oces weceras na kafu? Tamara:Marko je to isto pitao Kiky! David:Pa lepo,idemo zajedno. Tamatra:Ali ni ja ni Kiky nemozemo David:Zasto? Tamara:Maja veceras prwi put izlazi sa Aleksom i mi cemo joj pomoci da se skocka!!! David:Lepo,lepo! (U medjuvremenu Maja prica sa Stefanom) Maja:Cao,jer si opet sa Teodorom? Stefan:Da,veceras dolazi kod mene. Maja:Super. Stefan:Kad izlazis sa Aleksom? Maja:Veceras. Stefan:Srecno! Maja:Hwala! (Poceo je cas matematike) Profesor:Marija!Tamara!Kiky!Sta dobacujete te papirice!Dajte mi ih odmah! Kiky:Ali zasto?!To je nesto izedju nas! Profesor:Dobro onda to pokazi direktorki,odmah. (Ceo razred je poceo da joj se ruga) Tea:Profesore Marija i Tamara se josh dopisuju!!! Profesor:I was dwe kod direktorke. (Sat vremena kasnije) Maja,Kiky i Tamara pricaju Maja:Nemogu da werujem da su nas kaznili! Tamara:Ni ja! Kiky:Pokazacemo mi njima tacnje Teodori!!!!! Maja i Tamara:DA!!! | |
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Čet Jun 04, 2009 12:45 pm | |
| III epizoda:
(Kod Marije kuci)
Maja:A konacno i danjasnji dan!!! Kiky:Da,nemogu da werujem!!!! Maja:Ni ja!! Tamara:Nego ajde da se bacimo na posao obuci owu haljinu i cipelice a t Kiky se pobrini za sminku Maja i Kiky:Dogoworeno!!! (Maja se obukla i nasminkala,kad neko pozoni na wrata) Tamara:Majo.,to je on to je sigurno on! Kiky:Da,necemo mi da izlazimo gledacemo te sa prozora nego pozuri!! Maja:Joj,konacno i owaj dan!!!! (Maja otwara wrata) Maja:Aleksa,stigao si!!!! Aleksa:Da,pa hocemo li?! Maja:Narawno!Samo tasnu da uzmem. (U restoranu...) Maja:Bash imaju lepu hranu. Aleksa:Stwarno pricash o hrani?! Maja:Nerwozna sam strasno,ipak nam je owo prwi sastanak!!!!!! Aleksa:Znam,ajmo u diskoteku!!! Maja:Ajde
NASTAWAK CE BITI SUTRA!!!! | |
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Čet Jun 11, 2009 11:04 am | |
| NASTAWAK: (U skoli) Kiky:Jeste se spremile za test iz srpskog? Tamara:Ja nsam bash dobro. Maja:Ja jesam. Tamara:Shta da radim? Kiky:Prepisuj od nekoga! Maja:Ne,tako ce da je uhwati. Kiky:Pa shta onda da rai?! Maja:Neka ode pa sutra nek odgowara. Kiky:Da,onda bi imala wremena da nauci. Tamara:Super,widimo se weceras dewojke. Maja i Kiky:Cao. (Dolazi teodora) Tea:Widim,Tamara je pobegla sa testa! Maja i Kiky:Nije popegla. Tea:Da,da kako da ne!!!! Kiky:Kako me nerwira! Maja:I mene. Kiky:Ajmo na cas daa ne zakasnimo. Maja:Wazi. KRAJ III EPIZODE | |
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Sre Jul 22, 2009 6:37 pm | |
| IV epizoda (U Ucionici) Maja:Nastawnice da preda onaj ko je zawirsio? Nastawinca:Da. (Maja odlazi i predaje rad) Kiky:Kako zadnje pitanje? Maja:Pod a Nastawnica:Jer ti to goworis Kristini odgowore?! Tea:Da nastawnice ja sam ih cula! Maja:Cudo sto to goworisx ti si snimila swe na kasetu! (U razredu jenasta zbrka) (Kod Tamare kuci) Tasxa:Znate da nam sutra dolazi noa dewojcica?! Maja i Kiky:Stwarno? Tasxa:Da Zowe se.... (Taman kad je Tasxa krenua da kaze ime njena majka ulazi u sobu) Njena mama:Ajde Tasxo,wreme je da se sredis a sutra cete wi o tome. Taxa:Ali mama.. Mama:Ali nema ali!!!! Maya:Widimo se suta! Kiky:Srecno!! (Tamara iz kreveta pise poruku Davidu) SMS:Danas sam pobegla sa testa,sutra cu morati da ofgowaam.Sxta mi ti radisx?Kako si?Ljubatz (U trenutku Tamara cuje njegow mobilni isped,stane na prozor i ima sxta da widi...) Nastawak sutra | |
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... Čet Jul 23, 2009 9:17 pm | |
| Nastawak IV epizode (Tasxa je ugledala davida sa drugom i istrcawa ispred kuce) Tasxa:Kako mozes,i to ispod mog prozora?! Dawid:Ali ja... Tasxa:Nema ali izmedju tebe i mene je gotowo! David:Ali ona je samo... Tasxa:Nezanima me!Mici se odawde. (Odlazi uplakana kucu) Majka:Tamara sxta ti se desilo? Tasxa:(Kroz suze)Ma nisxta umro mi je David. Majka:Kako umro????Sta to pricas?Eno ga tamo stoji. Tasxa:Nasa ljubav je mrtwa!!!!!!!! Kraj IV epizode | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moja Web Nowela... | |
| |
| | | | Moja Web Nowela... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|