Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Any ima podrsku fanova Sub Jul 17, 2010 8:16 pm | |
| U noći 'Premios Juventud' koje su se održale u 'Bank United Centru' u Majamiju, Anai je bila nominovana u devet kategorija, između ostalih kao najbolji pop umetnik, idol, umirem bez tog CD-a i omiljeni video, ali na iznenađenje svih fanova, bivša buntovnica nijednu nagradu nije ponela kući.
Uručenje nagrada je završeno, stotine poruke neslaganja njenih fanova su se pojavile na Tviteru, između ostalih i ove:
''Zaboga, @PremiosJuventud je ejdna velika farsa, devet nominacija za @Anahi, milioni glasova, i ništa? PremiosJuventudFraude!!''
''Da, bila je najbolja kao i uvek, ali pero PremiosJuventudFraude! Ali, Anai će uvek biti najbolja!''
''Mrzim Premios Juventud, @Anahi je uvek najbolja, danas, sutra i zauvek, zaista PremiosJuventudFraude.''
Anai je takođe odgovorila svojim fanovima: ''Ljudi! Ne uzbuđujte se! Rekli su mi da nemamo nijednu nagradu. Idem da jedem delikates i srećna sam što volite moje pevanje! Vi ste to što je bitno!''
Nekoliko minuta kasnije je istvitovala: ''Glas za glasom, kutija za kutijom, jaaaaaaaaa smešni ste!''
I takođe je iskoristila priliku da čestita svojoj bivšoj koleginici iz RBD-a Dulse Mariji, na njenom prvoj prezentaciji uživo na Premios Juventud: ''Čestitke, @DulceMaria ovo je početak svih tvojih snova koji će se ostvariti! Tqmmmmmmm!''
izvor:RMS | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Any ima podrsku fanova Ned Jul 18, 2010 3:33 pm | |
| dusxa........... basx mi je kriwo sxto nije bar jednu nagradu oswojila, ali bitno mi je da je srecna, jer zna da uwek mozxe da racxuna na swoje fanowe, i mnogo je bila lepa, ko sxto je Kikica rekla u nekoj od predhodnih tema preponmosna sam na nju | |
|
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Any ima podrsku fanova Ned Jul 18, 2010 7:21 pm | |
| Slazem se! Najbolja je!Mislim bas mi je zao sto nije ni jednu nagradu osvojila :/. Zasluzila je da osvoiji nagradu! Dusaa moja najlepsa! Aww kako jee volim♥ ♥ ♥_♥ Ponosna sam mnogo na nju! Ponosna sam sto sam njen fan! I uvek cu biti♥ | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Any ima podrsku fanova Ned Jul 18, 2010 7:58 pm | |
| ma ja sam se bas razicarala ove godine u PJ . ove godine sam prvi put gledala uzivo i stv mng sam se bila iznervirala . kazu da je trebala da osovji valjda neke 2 nagrade nisam sigurna koje , ali su nesto mutili -.-' iskrneo posle onakvog nastupa da ne dobije nijednu nagradu a nominovana je u 9 kategorija o.O ali dobro bitno je da je ona zadovoljna , naravno mi prezadovoljni i preponosnii . prema tomee nisu njoj potrebne te nagrade pokazala je svima da je prava kraljica .! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Any ima podrsku fanova | |
| |
|