| jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 7:20 pm | |
| Idu….dani jos uvek idu…. nekom swojom putanjom,nekim swojim tokom …o wama..malo sta znamo… plasimo se da ste nas na kraju ipak zaborawili….. da ste isti kao drugi….. mi smo I dalje oni verni fanovi, ona uzarena srca, koja was swwakim danom swe wise wole…… I znamo….nasa ljubaw ce na kraju pobediti, WREDI CEKATI!
jooooooooooooooooooooooooj ja sam se najezila pesma je tako dobra | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 7:26 pm | |
| | |
|
| |
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 7:31 pm | |
| ewo josx od tog fana pesme ili stihowi sta su wecx
zasto nase suze teku sad...kad niste wisxe tu...... dali smo wam mnogo toga....ali uzalud.... zasto nase suze teku sad.... izdali ste nas.... dali smo wam swe nase zelje, swe nase snowe....ALI UZALUD!!!!!
otisli ste iz naseg ziwota, izgubili smo...... i dalje je ziwot secanje na was,samo znamo, da cete na kraju ipak shwatiti koliko smo was woleli koliko nam nedostajete!
maite....iako te nikad nismo wideli... iako si nama maite sa postera.. bez tebe,rbd ne bi bio rbd,.... wolimo te nasa maite... i dalje te zamisljami, hwala ti sto si nekad bila clanica rbd-a kada ste se woleli...
naj pesma po meni.. ZNAMO DA SMO BILI DECA,ONDA KAD STE ZAJEDNO BILI.... ZNAMO I DA SMO WAS CELIM SRCEM WOLELI... BILI SMO ZBOG WAS NA SWE SPREMNI, HRABRA DECIJA SRCA, KOJA SU ZBOG WAS MOLA DA PLACU, KOJA SU ZBOG WAS MOGLA DA MOLE... ALI,VI JEDNO NISTE ZNALI, DECA NAJISKRENIJE WOLE!!!!!
malo kasnije cu d postawim jos dwe tri | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 7:36 pm | |
| joooooooooooooooooooooooooooooj bozeeeeeeeeeeeeee ...mnogo su dobree pesmee ...woooooooooooooooow ..swaka cast tom fanuu ..swa sam se najezilaa ...
ZNAMO DA SMO BILI DECA,ONDA KAD STE ZAJEDNO BILI.... ZNAMO I DA SMO WAS CELIM SRCEM WOLELI... BILI SMO ZBOG WAS NA SWE SPREMNI, HRABRA DECIJA SRCA, KOJA SU ZBOG WAS MOLA DA PLACU, KOJA SU ZBOG WAS MOGLA DA MOLE... ALI,VI JEDNO NISTE ZNALI, DECA NAJISKRENIJE WOLE!!!!!
owo mi se najwise swidjaaa !!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 7:42 pm | |
| ewo josx rech....jedna i kraj..... bol.....gospodski sjaj... uzela bih duboku reku, samo da nadjem zwezdu neku, koja podceca na was!!RBD wolim was josx jedna zaista newerowatna VI STE BILI LJUBAW MOJA.... PRWA SUZA STO JE PALA...... WAS SAM OSMEH NA DNUU DUSE JA SACUWALA i ewo owo zaista nemogu samo da napisem owo morate da widite :((((((((( | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 10:30 pm | |
| Joo.... | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 10:40 pm | |
| jooooj breeee ... jbgg stw na neki nacin swi owi stihowi su istiniti ... =((( | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 10:42 pm | |
| Ovo zadnje je iz algin dia. samo malo promenjeno tj prilagodjeno... | |
|
| |
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 10:43 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg ~`Pocinjesx da ih volisx`~
Број порука : 747 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Čet Nov 26, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu Sub Nov 28, 2009 1:26 am | |
| joj kako su dobre pesme | |
|
| |
*...SeNoRiTa_UcKeRmAnN... ~!Pocinjesx da ih wolisx!~
Број порука : 440 Age : 30 Location : Sa UcKeR0m Na PuSt0M 0StRwu Registration date : 07.12.2009
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu | |
| |
|
| |
| jedan od werrnih rbd fanova je napisao(tacnije napisala)pesmu | |
|