:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Maite se priprema za pevacku karijeru!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Maite se priprema za pevacku karijeru! Empty
PočaljiNaslov: Maite se priprema za pevacku karijeru!   Maite se priprema za pevacku karijeru! Icon_minitimeČet Mar 18, 2010 9:15 pm

Maite Perroni,koja je bila nominovana za najbolju mladu glumicu za svoje veliko ucestvovanje u telenoveli "Mi Pecado" Huana Osoria,potvrdila je da nece glumiti u novoj verziji serije Cuna de lobos.

"Necu biti u tom projektu;za sad zelim da se odmorim i uzivam sa svojom porodicom,mnogo godina nisam ima prilike da budem sa svojom familijom zbog projekata koje sam imala,ali sad maksimalno uzivam."

Maite je veoma zadovoljna razvojom koji je imala u svojoj karijeri kao glumica i pevacica:

"Pevanje je takodje nesto u cemu sam uzivala,zbog toga cu izimati casove muzike kako bih nastavila da se pripremam."

Glumica je naglasila da bi volela da ponovo saradjuje sa Huanom Osoriom,posto je vec sazrela kao licnost i kao glumica;odnos koji je nastao u telenoveli Mi pecado bio je divan:

"Ucestvovanje u "Mi pecado" bilo je nesto veoma vredno za mene,posto smo vec kao velika porodica;postoji veliko bratstvo i ovo je serija koju nikad necu zaboraviti."

prevod:by me
izvor: http://twitter.com/TV_telenovelas

_________________________________________________________________________________________________________

Originalni tekst

Maite Perroni, quien estuvo nominada como Mejor Actriz Juvenil por su gran participación en la telenovela Mi pecado de Juan Osorio, afirmó que no estará en la nueva versión de Cuna de Lobos:

"No estaré en ese proyecto; por ahora quiero descansar y disfrutar a mi familia, ya que muchos años no estuve con mi familia por todos los proyectos que he tenido, pero estoy disfrutándolo al máximo".

Maite aclaró que está muy satisfecha con el desarrollo que ha tenido en su carrera como actriz y cantante:

"Cantar es algo que también disfruto, por ello tomaré clases de música para seguir preparándome".

La actriz señaló, señaló que le gustaría volver a trabajar con Juan Osorio, ya que creció mucho como ser humano y como actriz; la relación que se formó en la telenovela Mi pecado fue maravillosa:

"Estar en Mi pecado fue algo muy valioso para mí, ya que somos como una gran familia; hay mucha hermandad y es una telenovela que nunca olvidaré".

izwor:RMS
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Maite se priprema za pevacku karijeru!   Maite se priprema za pevacku karijeru! Icon_minitimeČet Mar 18, 2010 9:40 pm

bash mi je drago zbog nje
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
I ♥ Anahi
Moderat0r
Moderat0r
I ♥ Anahi

Број порука : 996
Registration date : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Maite se priprema za pevacku karijeru!   Maite se priprema za pevacku karijeru! Icon_minitimeČet Mar 18, 2010 9:43 pm

ii meni a ona prelepo peva <3
A ja sam chula da nece vishe da pevadobra je da ipak hoce..ona prelepo peva
Nazad na vrh Ići dole
Breathe*
Moderat0r
Moderat0r
Breathe*

Број порука : 379
Registration date : 08.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Maite se priprema za pevacku karijeru!   Maite se priprema za pevacku karijeru! Icon_minitimeČet Mar 18, 2010 10:25 pm

.i meni je bash drago zbog nje.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sweiswasta.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Maite se priprema za pevacku karijeru!   Maite se priprema za pevacku karijeru! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Maite se priprema za pevacku karijeru!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» NUEVA FOTO DE MAITE EN LA FIESTA DE LOS 50 MAS BELLOS![MAITE PERRONI]
» MAITE EN LA CABINA DE EXA-FM
» Maite interview
» Maite en KCA
» Mikrofon od Maite

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu