Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Maite interview Čet Dec 24, 2009 3:55 pm | |
| Na pocetku REBELDE bila si jedna od najmanje popularnijih u grupi.Sada imas najvise projekata.Kako dozivljavas to? -Kada sam pocinjala REBELDE ne da me je poznavalo malo ljudi, nego me niko nije znao!Nakon REBELDE poceli su da mi se pruzaju prilike za posao sa televizijom,svakodnevno sam vidjala bila pod zracima reflektora i ljudi su me konstatno vidjali.Televizija ti pruzi mnogo projekata , ali to ne znaci da ostali ne rade nista.Christian godinu dana priprema album, Christopher snima u Kolombiji i priprema cd,Dulce y Anahi u muzici, Poncho u glumi.Svi, apsolutno svi su nasli svoj put i svoje ciljeve.
Upoznala si popoularnost kao clan grupe i sada si sama.Kakva je bila promena? -Za mene to nije bilo neshto kao konflikt i takmicenje; naprotiv, u rbd-u smo osetili mnogo jalkih osecanja,i niko nije pomislio da ce biti vecno.Pomogao mi da sada nastavim sa snagom i sigurnoscu.
Kakva je Maite bila pre 6 godina a kakva je sada? -Usudila bih se da kazem da se osecam isto.Jasno, to je bio neki proces.Ja u CEA(to je neki fakultet za glumu) sam imala 18 godina, a u REBELDE sam imala 19 ili 20.Promena je bila vidljiva, kao i za mene tako i za publiku, brzo sam presle iz tinejdzera u zenu.Zrelija sam, iako mislim da sam u dusi ista.Sve je bio jedan proces, vise nisam devojcica koja dolazi iz kuce svojih roditelja i misleci da je svet roze boje.Treba da porsates i zivis u ‘’svetu velikih’’, i nije da ti se promeni boja zivota, jer ti stavljas boju na zivot, ali ga vidis na zreliji i na nacin odraslih.
I popularnost ti nije promenila privatni zivot ? -Moj privatni zivot ostaje isti ; moji prijatelji su isti vec 20 godina. U tom smislu, moj intimni prostor ostao je isti.I to mi je veoma vaznom jer sam naucila da uzivam u popularnosti kao zadovoljna osoba, nesto sto sam ja kao obicna zena zelela da zivim : da budem nezavisna i da ostvarim ono sto sam zelela da studiram.Ali ono sto me odrzava jakom,tokom svog ovog vremena, je moja porodica, moji prijatelji, moja kuca, i moje navike.To se nece promeniti, jer me to cini jakom.Treba poredjati stvari po stvarnoj vrednosti, i vazne stvari su one koje se ne kupuju.Iako mozda zvuci nelogicno, ja mislim da je to istina, to werujem.
I u ljubavi ?Kako si ? Dobro, mirna i uzivam u ovom vremenu koje provodim sa mnom.Mislim da se sve sastoji iz etapa i ja sam sada u onoj u kojoj sebi sebi mogu da prisutim da putujem,radim i dam sebi luxuz za svoj kutak i svoje vreme bez obaveza prema decku ili porodici.Naravno da, ako se pojavi ta osoba ja cu biti predata i romanticna.Danas j tesko naci osobu koja ide istmo linijom kao i ti, danas su sve cesce jednokratne veze.Tesko je naci osobu koja ce znati da ceni vrednost veze, kao i vrednost voljene osobe.Ta vrednost se sve cesce gubi; danas sam sa jednim, sutra sa trecim.Zasita nemam ni vremena a ni zelju.Kada dodje prava osoba bicu srecna, a dok cekam bicu mirna.
Mnogi su te povezivali sa tvojim parntenorm iz Mi pecado? Sa eugeniom-smeje se May-Ne,ne.Volela bih da se barem jednom jedna veza ostavri od svih onih koji su pricali.Prvo sam se pitala zar me opet povezuju sa nekim ?zar sam opet u vezi?Zasto ljudi imaju neprestanu potrebu izmislajju kada ti radis svoj posao i ne ometas nikoga?Shvatila sam da kada dostignes slavu, ljudi zele da te povezu sa onim partnerom sa kojim bi zeleli da te vide.
Kako izgleda idealan muskacrac? Iskreno nemam idealno muskarca.Muskarci sa kojima sa bila u vezi nemaju nista posebno; nisu ni lepi, niti imaju nesto posebno(smeh).Volim muskarce koji su zabavni i sa kojima znam da bi moj zivot imao smisla.
Sta te privlaci kod muskarca? Fizicki nista,volim iskrene,detaljiste, koji ce te iznendaiti koji te vole i postuju.
Sta nikada ne bi oprostila? Laz i prevaru.Svi smo mi ljudi i gresimo, i postujem kada neko moze da mi kaze kada zgresi, jer tako mozes nastaviti verovati u nekoga, a laz nema nikakvo znacenje.
Kada bi mogla da izaberes partnera u seriji ko bi to bio? Gerald Butev o Mathew..Obozavam ih!Znas zasto?Jer su potpuno drugaciji fizicki ali isti u dusi:zadovoljni,simpaticni,slobodni… I kada cemo te videti sa njima? Ay!Mislim nikada jer biste me zatekli onesvescenu jer ih obozavam. Kako se osecas po zavrsetku Mi pecado? Zadovoljna.Drago mi je sto sam dozivela ovo iskustvo koje je vazno jer sam imala priliku i radila sa velikim zvezdama.
izwor: RMS | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Maite interview Čet Dec 24, 2009 3:58 pm | |
| | |
|