:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Dobre vibracije pred Novu Godinu

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Dobre vibracije pred Novu Godinu Empty
PočaljiNaslov: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimePet Dec 25, 2009 9:28 pm

Anahi ce dati igracke i ceka ljubac

ANAHÍ DARÁ JUGUETES Y ESPERA AMOR
Na vrhu liste popularnosti sa svojom temom ''Mi Delirio'' i sa nastavkom turneje 2010, Anahi ce uzeti nekoliko dana kako bi uzivala sa svojom porodicom.
''Uzeu par dana odmara za odmor sa porodicom, provescu Novu Godinu i Bozic sa njima na nekom mestu koje nece biti Mexico;uvek putujemo za praznike.
''Najvaznije je da su mi veoma nedostajali su mi,oni su mi centar i podsecaju me ko sam'', objasnjava Anahi za CIRCO.
''Sada sam se setila,treba da poklonim igracku za mojim sestricinama, njima se dopadaju stavri kao PATITO FEO, tako da cu im to pokloniti.Za sebe zelim pismo ljubaci, i povrh svega, zelim puno zdravlja u 2010. i da ''Mi Delirio'' dostigne mnoge delove sveta, jer sam ga uradila sa dosta snage u truda', priznaje pevacica i bivsa clanice grupe RBD.

RMS
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimePet Dec 25, 2009 9:44 pm

diwno
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
I ♥ Anahi
Moderat0r
Moderat0r
I ♥ Anahi

Број порука : 996
Registration date : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimeSub Dec 26, 2009 12:49 am

divno je..tnx...Annie you are the best!
Nazad na vrh Ići dole
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimeSub Dec 26, 2009 1:10 am

Jao to je preedivno drago mi je sto hoce da se posveti privatnom zivotu i svojim prijateljima i porodicom Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimeSub Dec 26, 2009 2:34 pm

nnc ..i daa stw predobra jee ...drago mi je sto ce malo otputowati sa pordicoom sigurno ce se napuniti jos pozitiwne energijee ...
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimeSub Dec 26, 2009 2:44 pm

narawno Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitimePon Dec 28, 2009 6:37 pm

*Princeza bez krune :p* ::
divno je..tnx...Annie you are the best!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobre vibracije pred Novu Godinu   Dobre vibracije pred Novu Godinu Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dobre vibracije pred Novu Godinu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Slavi novu godinu sa Mayte
» Tacno godinu dana =(
» Maite zamalo dobila novu ulogu
» Ponco zapocinje novu etapu kao fudbaler

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: Anahi-