| Tacno godinu dana =( | |
|
+2I ♥ Anahi <<<{GiOvVaNnA}>>> 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 3:03 pm | |
| proslo je tacno godinu dana od kada se RBD poslednji put susreo s Srbijom i najwernijim fanowima? Kako se sada osecatre? da li bi voleli da ih ponowo widite?kako ste se osecali na poslednjem certu u Srbiji? | |
|
| |
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 3:06 pm | |
| Ja bih narawno wolela da se ponowo okupe,da osetim ponowo tu magiju koju sam osetila na koncertu,da ponowo zajedno sa njima pewam pesme,placem,smejem se.....Mada to je nemoguce ali bez obzira na swe uwek cu ih woleti,i uwek cu ih cuwati u mom srcu......Taj cert odnosno koncerti su bili nesh najlepse sto mi se desilo,zato sto sam ih doziwela sa mojim idolima! Sada su owo samo uspomena ali I DO,I DO,I DO BELIVE IN RBD ALWAYS AND 4EVER!!!!!!!!! | |
|
| |
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 7:52 pm | |
| nisam bila na cert.u.. ovo nije happy craying vetj sad crying.......=((...............jako bih volela da ponovo dodju da i ja osetim tu magiju kao i mnogi fanove,ali izgleda da nema sanse da dodju jer vise nisu grupaaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 7:54 pm | |
| no pares nunca de sonar....ja iako sam bila na oba imam osecaj ko da nisam i jako zelim da ih ponowo widim uziwo i da pewam sa njima | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 9:10 pm | |
| ee pa ni ja nisam bila na certu ..jbgggg ... i to sebi nikad necu oprostiti ..ali znam da sam cak i ja bila uzbudjena taj dan ... ali oseca sam se tako izgubljenoo ..takoo odwratno ... na forumima sam citala kako se swi raduju tom danu a meni je to bio jedan od najgorih dana ...nisam osetila tu magiju , tu snagu !!! a toliko sam zelelaa .... medjutim nije swe moguce u ziwotu ...tako da sam morala da se pomirim sa tim ... uweksam mislila da cu mozda imati drugu priliku ..drugu sansu da isprawim greskuu ..ali nisx od toga ...ipak jesu nas oni naucili da uwek treba werowati ..mada ja se iskreno ponekad i pitam zasto werowati u nesx sto je ipak za sada potpuno nemoguce ??!! ali ipak ja sam osetila tu ljubaw prema njima kao prema bendu i to ce mi zauwek ostati u srcu ... p.s inace danas je godisnjica Dulce i Ponchu .onu su se 2002 prwi put bili zajedno ...ewo basx i wideo ... https://www.youtube.com/watch?v=RQKZ5hUWqiI | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 9:50 pm | |
| - Kikica*Anny ::
- ee pa ni ja nisam bila na certu ..jbgggg ... i to sebi nikad necu oprostiti ..ali znam da sam cak i ja bila uzbudjena taj dan ... ali oseca sam se tako izgubljenoo ..takoo odwratno ... na forumima sam citala kako se swi raduju tom danu a meni je to bio jedan od najgorih dana ...nisam osetila tu magiju , tu snagu !!! a toliko sam zelelaa .... medjutim nije swe moguce u ziwotu ...tako da sam morala da se pomirim sa tim ... uweksam mislila da cu mozda imati drugu priliku ..drugu sansu da isprawim greskuu ..ali nisx od toga ...ipak jesu nas oni naucili da uwek treba werowati ..mada ja se iskreno ponekad i pitam zasto werowati u nesx sto je ipak za sada potpuno nemoguce ??!! ali ipak ja sam osetila tu ljubaw prema njima kao prema bendu i to ce mi zauwek ostati u srcu ...
p.s inace danas je godisnjica Dulce i Ponchu .onu su se 2002 prwi put bili zajedno ...ewo basx i wideo ...https://www.youtube.com/watch?v=RQKZ5hUWqiI Bas tako...divan je video | |
|
| |
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 11:06 pm | |
| Jao ljudi umrecu..kako je poncho lep..jaoo...boze,kad se nasmejao...kao neka strela da mi se zabola u srce,prelep je,ja sam ostala..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Pet Dec 18, 2009 11:24 pm | |
| - <3 Una miss Colucci ::
- Jao ljudi umrecu..kako je poncho lep..jaoo...boze,kad se nasmejao...kao neka strela da mi se zabola u srce,prelep je,ja sam ostala.....
slazrm se | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( Sub Dec 19, 2009 5:18 pm | |
| - Dreamer * ::
- Kikica*Anny ::
- ee pa ni ja nisam bila na certu ..jbgggg ... i to sebi nikad necu oprostiti ..ali znam da sam cak i ja bila uzbudjena taj dan ... ali oseca sam se tako izgubljenoo ..takoo odwratno ... na forumima sam citala kako se swi raduju tom danu a meni je to bio jedan od najgorih dana ...nisam osetila tu magiju , tu snagu !!! a toliko sam zelelaa .... medjutim nije swe moguce u ziwotu ...tako da sam morala da se pomirim sa tim ... uweksam mislila da cu mozda imati drugu priliku ..drugu sansu da isprawim greskuu ..ali nisx od toga ...ipak jesu nas oni naucili da uwek treba werowati ..mada ja se iskreno ponekad i pitam zasto werowati u nesx sto je ipak za sada potpuno nemoguce ??!! ali ipak ja sam osetila tu ljubaw prema njima kao prema bendu i to ce mi zauwek ostati u srcu ...
p.s inace danas je godisnjica Dulce i Ponchu .onu su se 2002 prwi put bili zajedno ...ewo basx i wideo ...https://www.youtube.com/watch?v=RQKZ5hUWqiI Bas tako...divan je video | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tacno godinu dana =( | |
| |
|
| |
| Tacno godinu dana =( | |
|