Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Pet Nov 20, 2009 9:01 pm | |
| El actor Poncho Herrera confiera haber sentido cosas con el nuevo Videoclip de su ex compañera, Anahi. El joven actor, Alfonso Herrera, conocido como Poncho, actualmente compañero de la actriz y cantante Belinda, asegura que tras ver el nuevo material de la ex integrante de RBD, sintió muchas cosas.
"Si lo vi, pero no entero, y la verdad es que sentí muchas cosas, pero obviamente fueron cosas lindas. No tuve la oportunidad de verlo entero aún, pero la verdad sentí que sería perfecto", confiesa tras preguntarle si lo vio.
Nuestra periodista también le preguntó si después de que se grabó el video se vio con Anahi, y estas fueron sus palabras. "Cuando la vi por última vez fue en los MTV, y me encantó verla. Hacía tiempo que la verdad no sabía de ella, pero no sé si ahí ya tenía terminado su video o si aún faltaban cosas o si de repente aún ni lo empezaron..."
También no tuvimos duda alguna de preguntarle si algún dirán que tuvieron algo. "Mira, la verdad yo de eso ya no sé que decir... Es obvio que éramos como hermanos, pero ¿que mas? Anahi es una niña encantadora, la verdad, y el que se la consiga va a tener mucha suerte. Yo sólo espero que ese niño sea lo que ella busca y necesita, así como me decía cuando estábamos juntos".
¿Será que con ese "juntos" se refería a cuando estaban en RBD? ¿O era referido a juntos en una relación? Sea como fuera, sabemos que Poncho sintió cosas con este nuevo trabajo "delirante" de la nueva reina del pop.
Fuente: La Botana.com Glumac prica sta je osetio dok je gledao video clip svoje bivse koleginice,Anahi. Mladi glumac,Alfonso Herrera,Poznan kao Poncho,trenutno colega pevacice i glumice Belinde,priznaje da je tokom mi deliria osetio mnogo stvari. ‘’Da video sam,ali nisam ceoosetio sam mnogo stavri,naravno lepih stvari.Nisam imao priliku da ga vidim celog, ali osecam da ce biti idelana.prica Poncho…Naseg sagovornika pitali smo takodje da li se video posle snimanja videa video sa anahi. ‘’kada sam je poslednji put video bilo je na MTW,i odusevio sam se kada sam je video.Dugo nisam cuo nista o njoj,ali ne mogu da se setim tada da li je tada video bio gotov ili ga cak nisu ni poceli. Takodje pitali smo ga o njegovoj navodnoj vezi sa Anahi. Vidi,ja stvarno ne znam sta da kazem…narawno da smo bili kao braca, ali sta vise?Anahi je jedna divna devojka,zaista,i imace dosta srece.Nadam se da ce naci coveka koga trazi i koji joj treba, tako mi je rekla dok smo bili zajedno Sta je Poncho zeleo da kaze sa ovim zajedno da su bili u rbd?ili su bili zajedno u vezi?Samo znamo da se Poncho saosetio sa ovim novim anahinim videom.??????
izwor:RMS | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Pet Nov 20, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Pet Nov 20, 2009 11:00 pm | |
| xexe ..daaaaaaaaaaaaaaaaaa... jooj dusxa kako je rekao Nadam se da ce naci coveka koga trazi i koji joj treba, tako mi je rekla dok smo bili zajedno ... a kada su bili zajendoooo ...ocemoo ponowo LOS AAAA !!! msm a narawno da mu se wideo spot i da se saoseca sa njom ..posebno onaj deo na krewetuu ... xDD | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Pet Nov 20, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Pet Nov 20, 2009 11:17 pm | |
| - Kikica*Anny ::
- xexe ..daaaaaaaaaaaaaaaaaa... jooj dusxa kako je rekao Nadam se da ce naci coveka koga trazi i koji joj treba, tako mi je rekla dok smo bili zajedno ... a kada su bili zajendoooo ...ocemoo ponowo LOS AAAA !!! msm a narawno da mu se wideo spot i da se saoseca sa njom ..posebno onaj deo na krewetuu ... xDD
| |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Sub Nov 21, 2009 12:42 am | |
| Jao dusa..... Ljudi zamislite da ponovo budu zajedno..jao kako bi to bilo divno! Kao iz bajke! Ahhh..sta li je to osetio??? ( ) xDD | |
|
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu Ned Nov 22, 2009 6:51 pm | |
| jaoo dufaaa ma obbo gaaa ali..bili su kao...BRACA...xDDD malo se zbunio.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Poncho Pricha o Mi delirju(spotu | |
| |
|