♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Anahi pricha o sebii RBD... Čet Nov 05, 2009 2:03 am | |
| Iskreno ja werujem da owaj posao ima momenta teshkih,ali ne trebas da ocajavas.Mislim da sam zahwaljujuci bogu,imala tu cast da budem u RBD i da je to bend koji ce zauwek biti sa mnom u srcu,ali owo sada cu biti ja,bicu sa ljudima koji me wole i ne bih volela da cujem,da ljudi kazhu,i malo pre turneje su mi prichali pa gde si nema te sta se desava.Iako je meni owaj period prosao brzo,meni neki kazhu nedostajes nam,zelimo da budemo sa tobom na sceni,opet.I sada je momenat kada ovo radim sa welikom zeljo i trudom.
A o svojoj promeni boje kose:
Tokom RBD uwek su bile tri dewojke,bile 3 boje kose, to su neke boje za ceo zhiwot, kao i carlijewim andjelima, crna plava i crvena. I uvek sam u RBD bila plava, plava, plava...Dok se nije zawrsio taj san,bila sam plawa.Sada imam moju prirodnu boje kose, osecam se svojom i , da zadovoljna sam.
Poslednji izmenio ♥Ena♥ dana Čet Nov 05, 2009 5:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Anahi pricha o sebii RBD... Čet Nov 05, 2009 5:03 pm | |
| ee dusxicaa mojaaa .... kako lepo pricaa ...na prawi nacin iskazuje swoja osecanja ...annie sam tako nastawi !!! CON TIGO HASTA MUERTE !!! | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Anahi pricha o sebii RBD... Čet Nov 05, 2009 5:10 pm | |
| Mi bebe.Widi se da je i njoj kriwo sto se RBD raspao. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahi pricha o sebii RBD... | |
| |
|