Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Christopher Uckermann demantovao je da ce se RBD okupiti Pet Okt 09, 2009 10:31 pm | |
| Pevac Christopher Uckermann demantovao je da ce se RBD okupiti 2010. na jednom dobrotvornom koncertu za fondaciju Salvame,koju je ova grupa osnovala 2008.
"Nisam upucen u to."rekao je pevac prilikom dolaska na aerodrom u Ciudad de México,prosle nedelje.
Glasine o ponovnom okupljanju grupe zapocele su na internetu ali Christopher misli da je prerano da se govori o tome: "Sada zapocinjemo solo projekte,mislim da nema nista od toga zasad.Svako od nas radi na svojim pesmama,projektima,svi smo zauzeti drugim stvarima u ovom momentu."
Uckerman je bio jedan od clanova RBD-a koji je,prosle godine,nakon raspada grupe,otkrio da su oni dobijali malo novca sa bendom i da je veci deo para koji su zaradjivali,uzimala Televisa i producent Pedro Damian | |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Christopher Uckermann demantovao je da ce se RBD okupiti Sub Okt 10, 2009 12:49 pm | |
| Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee recite mi da ovo nije istina :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :( | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Christopher Uckermann demantovao je da ce se RBD okupiti Sub Okt 10, 2009 1:09 pm | |
| zaista bas sam se rastuzila kada sam widela ..ali ponowo u prawu je on su swi talentowani i zaradice mnogo wise nowca owako ...ali ipak RBD ce nam uwek nedostajati ..mozda nisu zaradjiwali pare kao sada ali ipak su doziweli jedno prelepo iskustwo kao i swi mi .. :( | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Christopher Uckermann demantovao je da ce se RBD okupiti | |
| |
|