Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Sub Okt 03, 2009 2:40 pm | |
| Pa ovako,Luis je izjavio da je Dulce potpisala ugovor sa loreal-om i da cemo njen novi look moci da vidimo za par dana,On kaze da je ona sada prelepa ,ali loreal zadrzava sva prava i slike izalaze sledece nedelje ,trebalo bi pocetkom nedelje. Takodje je receno da je Dulce sama pravila fotomontaze sa razlicitim bojama za kosu i da je sada konacno odlucila u koju ce boju da se ofarba. + Potvrdjeno je da ce dulce biti na nekom festivalu pod nazivom "festival del palomar" E sad..ja sve vise mislim da ce se ofarbati ili u plavu ili u nesto smedje,jer je ranije izjavljeno da hoce nesto sasvim novo[a crnu boju je vec imala] . Takodje vise ne mogu da cekam da vidim u koju boju se ofarbala ,sve vise i vise me zanima kredit:rebeldemania | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Sub Okt 03, 2009 3:42 pm | |
| | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Sub Okt 03, 2009 4:29 pm | |
| da ..wise jedwa cekam da je widim ..ja sam mislila da se ona ofarbala u crno ..msm takwa slika je izasla na net ..a to je bila samo slika iz ps-a ..xexe | |
|
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Sub Okt 03, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
roberta_bg ~`Pocinjesx da ih volisx`~
Број порука : 747 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Sub Okt 03, 2009 9:21 pm | |
| jedva cekam!! | |
|
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom Ned Okt 04, 2009 2:03 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom | |
| |
|