:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Poncho uci dewojku ...

Ići dole 
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Poncho uci dewojku ... Empty
PočaljiNaslov: Poncho uci dewojku ...   Poncho uci dewojku ... Icon_minitimeSub Sep 12, 2009 1:53 pm

la actriz mexicana damayanti quintanar, la novia de poncho herrera, le ensena a la enamorada [?] a usar el twitter el actor y cantante alfonso herrera, ex rbd, utilizo su pagina personal del microblog twitter, en internet, para mostrar su amor hacia poncho?! xD eso entiendo

sin mas palabras, la bella actriz confeso que esta amando la experencia con el blog.

"estoy muy feliz. sin duda, es el mejor momento de mi vida: estoy con el hombre que me ama y me hace feliz, tengo muchos proyectos y trabajos", escribio, comentando que estreno su microblog hace 5 dias [?]. segun ella, gracias a la ayuda de su amado poncho herrera.

Mexicka ''glumica'' damayanti, dewojk PONCHA HERRERA, objasnio je swojoj dewojci kako da koristi twiter na kome je ono nakon sto je razumela kako se korristi napisala da ga woli mnogo

Napisala je:
Srecna sam bez sumnje owo je najbolji momenat u mom ziwotu sa muskracem sam koji me woli i cini me srecnom imam mnogo posla i prejketa.I zahvalsila se na posdrsci alfonsu

kredit : rebelde mania
Nazad na vrh Ići dole

Poncho uci dewojku ...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Poncho ima nowu dewojku ....
» Poveo i dewojku "Juego 3D"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: Poncho-
Skoči na: