<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Nowe paparazzo slike Dayamanti i Poncha Čet Avg 27, 2009 2:57 pm | |
| jaooo zasxto postavljate ove slike kad znate da me nervirajuuuuuuu sxalim se vasxa tj nas obaveza je da ix postavimo ali..............ma uostalom znate moj stav prema ovoj vesxtici | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Nowe paparazzo slike Dayamanti i Poncha Čet Avg 27, 2009 3:42 pm | |
| xexe da u prawu sii ...nazalost moramo da postawljamo ali to samo da bi ispostowali Ponchita ...i necu da komentarishem nish ...jednostawnoooo cu da poluduimmmm...aaaaaaaaaa...swako dan izlaze neke njihowe slike ... ne znam kako moze da je ljubi kada je tako gadna ta pollypocket ...Ponchitoooo zadawicu te bweeeeee !!!!! | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Nowe paparazzo slike Dayamanti i Poncha Čet Avg 27, 2009 5:53 pm | |
| pu pu pu zgadilo si mi se d. odapi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowe paparazzo slike Dayamanti i Poncha | |
| |
|