:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Prwi interwju kao solista

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Prwi interwju kao solista Empty
PočaljiNaslov: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimePet Jul 31, 2009 5:42 pm

Después de su paso por la agrupación musical RBD, Anahí hizo su lanzamiento como solista en Premios Juventud y le concedió su primera entrevista a Don Francisco. Esta fue una charla en la que la cantante recordó su niñez, aclaró rumores, habló de la enfermedad que sufrió en su adolescencia, lloró al recordar a uno de sus mejores amigos e interpretó su canción Delirio.

Sus confesiones

Un público eufórico le dio la bienvenida a Anahí que llegó al escenario del Don para hablar de su nueva carrera, de su pasado y de sus planes para el futuro.

Para la cantante esta es una etapa muy importante en su vida y aunque extraña a quienes considera sus cinco hermanos de RBD, piensa que este era el momento de abrir las alas que el grupo le dio y emprender sola un nuevo vuelo.

Como Anahí se desarrolló en el medio del espectáculo desde muy pequeña, empezó también a ganar mucho dinero y esto provocó que la prensa publicara rumores respecto a que ella vive en un nivel económico distinto al de sus padres, que viven en barrios distintos y que no tienen una buena relación. Pero Anahí aclaró estos rumores: “Gracias a Dios somos una familia unida. Mis padres son divorciados desde que tengo 6 años pero ellos son los mejores amigos. Mi papá vive a unas cuadras de mi casa y yo vivo con mi mamá”, contó Anahí.

La cantante también explicó que el estar en el ojo público le afectó emocional y físicamente, tanto que llegó a sufrir de anorexia durante cinco años. Anahí habló de esta enfermedad, cómo cayó en ella, cómo salió y de su fundación que busca ayudar a las niñas que sufren esta enfermedad.

El momento más emotivo de la noche, en el que Anahí no pudo contener las lágrimas, fue cuando ella vio la foto de un gran amigo suyo que murió hace dos años en un accidente automovilístico.

Para terminar el show, Anahí se subió al escenario para interpretar su canción Delirio

~*~prewod~*~

Anahi je prwi put nakon raspada rbd-a gostowla u emisiji.Owog puta pricala je o swojoj karijeri, demantowala tracewe, pricala o anorexiji kako joj je bilo, cak je i zaplakala kada je widela fotografiju bliskog prijatelja koji je poginuo a za kraj je izvela pesmu mi delirio.
Postojale su glasine kako je Anahi pocela da zaradjeje nowac od 2 godine i da je zbog toga u drugacijoj ekonomskoj situacji takodje se pricalo da su se njeni roditelji razveli kad aje imala 6 godina i da su u losim odnosima a Anahi je rekla ''Kada sma imala 6 godina moji roditelji su se razweli ali su najbolji prijatelji. Moj tata je ziweo blizu moje kuce a ja sam bila sa mamom''
Anahi je pricala o anorexiji kako je upala u nju kako je izasla i objasnjavala je znacxaj kapnaje protiw anorexie...Da podsetimo ona je bila anorexicna 5 godina.
Najemotiwiniji momenat za swe bio je kada ej Anahi zaplakala, dok je gledala slike nje i njenog prijatelja koji je umro pre 2 godine u automobilskoj nesreci.
Zawrsiwsi numera Anahi se popela na scenu i otpewala swoj najnowiji hit Moje bunilo
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimePet Jul 31, 2009 6:03 pm

Kako je ona dobra i osetljiva dusa......volela bih to da vidim....
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimePet Jul 31, 2009 6:04 pm

♥Tinkerbell♥ ::
Kako je ona dobra i osetljiva dusa......volela bih to da vidim....
me 2
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimePet Jul 31, 2009 6:19 pm

da bas je osecajna ...mawa moja dushica ...a ima bash wideo tada kada je plakala , ako ga nadjem postawicu ...
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimePet Jul 31, 2009 6:19 pm

yao super
Nazad na vrh Ići dole
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 4:03 pm

Jaoo.....kako ona sve to lepo kaze... happy criyng happy criyng happy criyng
Nazad na vrh Ići dole
<3 Una miss Colucci
~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
<3 Una miss Colucci

Број порука : 2006
Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice
Registration date : 29.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 4:10 pm

kako je lepa pametna dobra osetljiva...jaooo ma ja je obozavaaaammmm i basx mi je zao
Nazad na vrh Ići dole
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 8:11 pm

e ewo snimak kako je Annu plakala zbog tog njenog druga , koji joj je bio kao brat ...

Nazad na vrh Ići dole
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 8:12 pm

Gledala sam prelepo!
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 8:12 pm

a dusxa moja mawa anny te quieroooo
Nazad na vrh Ići dole
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitimeSub Avg 01, 2009 8:15 pm

ma beze i ja sam se rasplakala ... moja osecajna dushicaaa ...jooj bwe obozawam jeeee ...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prwi interwju kao solista   Prwi interwju kao solista Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Prwi interwju kao solista
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Mi Delirio prwi put uziwo
» Ko wam se najwise swidja kao solista ...??
» Anahí ya trabaja en su disco solista
» Interwju sa Ponchom
» Interwju-Chicago

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: Anahi-
Skoči na: