| Pevajmo... | |
|
+8*...SeNoRiTa_UcKeRmAnN... ♥Ena♥ *AnAhI fan no 1* Rihannaholic <3 Una miss Colucci Kikica*Anny ♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥ DiVa 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DiVa ~!Misisx da je Los A naj trauma!~
Број порука : 1089 Age : 30 Location : Sama .. u ovom okrutnom svetu..punom lazi i prevara Registration date : 26.04.2009
| Naslov: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:18 pm | |
| pa pevajmo... Solo
Do pre samo mesec-dva...nakon shto si otishla moj je ziiivot bio virus hronichan...trazio sam manje zlo pa mi se ostvarili..da me neka nova lechi svaki dan... one nashle su se tu! da mi pruze utehu..mmagla digla se sa mojih ocijuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
daljeeeeeeee............ | |
|
| |
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥ ~VIP Clan~
Број порука : 778 Age : 28 Location : na tribinamaaa ♥♥♥ Registration date : 06.07.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:20 pm | |
| Jelena marija jowana dragana swe ih wolim al smao na gram... splawowi,clubowi...kumoei drugowii...ma dobroo je kada sii samm... Newena...iwanaa...ana i tijana....sad gotowo je sa bolom o wezii sa tobom wisee ne razmisljam ma bolje je kada si soloo bolje je kad si solo....
dalje... | |
|
| |
Број порука : 1089 Age : 30 Location : Sama .. u ovom okrutnom svetu..punom lazi i prevara Registration date : 26.04.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:25 pm | |
| Do pre samo mesec dva bio sam k'o utvara za sve ljude oko sebe kritican
Trazio sam neki spas pa sam nagazio gas pa se sam od sebe promenio plan
One nasle su se tu da mi pruze utehu magla digla se sa mojih ociju
Ref.
Jelena, Marija, Jovana, Dragana Iva, Tanja, Milica, Natasa Sandra, Milena i Bojana
Nevena, Ivana, Ana, Tijana Ema, Sanja, Slavica, Marina Suzana, Vesna i Radmila
ae sad Face | |
|
| |
Број порука : 778 Age : 28 Location : na tribinamaaa ♥♥♥ Registration date : 06.07.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:28 pm | |
| Saljes mi poljubce danima crtas mi osmehe saljes mi klipowee nocima nudis mi linkoweee pa prekoo kamere nazirrem namere swe je to bez weze kad nisi kraj mene 2x | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:29 pm | |
| Diskonektuj se s ‘ neta, odjavi se sa ceta. Zar nije lepsi stvarni od nestvarnog sveta? Daj skini se sa fejsa, okani se majspejsa jer veza preko veze mi opasno smeta. Do mene prosetaj. Uzivo uzivaj! Do mene prosetaj. Uzivo uzivaj! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:30 pm | |
| Pratis sw e trendowee na progil dodajes frendowee swakakwe likowe swe same sumnjiwee tipowee | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:32 pm | |
| Pa neka zamere sto kvarim namere. Nek nadju zamene, ti budi kraj mene.
Pa neka zamere sto kvarim namere. Nek nadju zamene jer ti si za mene!
ae sad.... Nepristojna ponuda..xDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:34 pm | |
| ae evo ja chu,,
Ona je moja davnasnja zelja Za vezu s? njom imam ozbiljan plan A ona mi drugu ponudu daje Da imam je za sebe, samo dok ne svane dan
Ovaj zivot samo jedan je I neka kvalitetno potraje Jer nema vremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Ova glava mozda luda je - ali pak pristaje
daljeeeeeee | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:36 pm | |
| znam samo refren ... =] Ona zove me, zove me, zove da mi pokloni sebe do jutra a ja ne mogu samo do sutra s njom malo sutra
Ona nudi mi, nudi mi, nudi budjenje koje mora da prija a takva ponuda se ne odbija... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Jul 13, 2009 6:38 pm | |
| Ona je moja davnasnja zelja Za vezu s? njom imam ozbiljan plan A ona mi drugu ponudu daje Da imam je za sebe samo dok ne svane dan
Ovaj zivot samo jedan je I neka kvalitetno potraje Jer nema vremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Ova glava mozda luda je - al ipak pristaje
ajmo sad... Salvame | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Čet Jul 16, 2009 12:31 am | |
| eee...ni to ne znamm od pocetka...smrc... | |
|
| |
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Avg 03, 2009 10:27 am | |
| e to znam jaaaa xD extranarte es mi necesidad vivo en la desesperanza desde que tu ya no vuelves mas sobrevivo por pura ansiedad con el nudo en la garganta y es que no te dejo de pensar poco a poco el corazon va perdiendo la fe..perdiendo la voz | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pevajmo... Pon Avg 03, 2009 1:22 pm | |
| Salvame del olvido.....salvame de la soledad Salvame del hastio.....estoy hecha a tu voluntad Salvame del olvido......salvame de la oscuridad Salvame del hastio......no me dejes caer jamas
Me propongo tanto continuar Pero amor es la palabra Que me cuesta a veces olvidar | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Sre Avg 05, 2009 8:59 pm | |
| smrcc...zastoo ja opett ne znam!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Čet Avg 20, 2009 12:34 am | |
| Sobrevivo por pura ansiedad......con el nudo en la garganta Y es que no te dejo de pensar Poco a poco el corazon Va perdiendo la fe.....perdiendo la voz
Salvame del olvido.....salvame de la soledad Salvame del hastio.....estoy hecha a tu voluntad Salvame del olvido......salvame de la oscuridad Salvame del hastio......no me dejes caer jamas | |
|
| |
*AnAhI fan no 1* ~Tek cujesx za Los A~
Број порука : 152 Age : 30 Location : u crkvi,udajem se za uckera... Registration date : 20.08.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Čet Avg 20, 2009 10:18 pm | |
| Salvame del olvido.....salvame de la soledad Salvame del hastio.....estoy hecha a tu voluntad Salvame del olvido......salvame de la oscuridad Salvame del hastio......no me dejes caer jamas | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Uto Avg 25, 2009 5:07 am | |
| I can't take it any longer...trought that we were stronger.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Sub Okt 10, 2009 4:30 pm | |
| Josx si taj dzoker u rukawu josh si taj lek za moju glawu ne slusxaj ljubomorne ljdee koji oce da me ljubeee | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pevajmo... Sub Okt 10, 2009 11:07 pm | |
| algun dia sin pensarloo , me vas a extranar despacio , algun dia en la manana , sentiras que te hago falta ............................. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Uto Okt 27, 2009 1:20 pm | |
| dodjawola swe dodjawola sa mnom odlaziimmm....a wolimm.....teeeeee
ljubawi jedina na swetuuuu ne kriwi me ne kriwi me
dodjawola swe dodjawola sa mnom odlazim....a wolim...teee....
ljubawi jedina na swetuuuuu ne kriwi me ne kriwi me | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Uto Okt 27, 2009 5:38 pm | |
| Mala,mala samo nemoj molim te da places, a weruj mi da twoje suze nista mi ne znace kolko god da trudis se i kolko god da molis, ja ti mala nikad necu reci da te wolim
Mala,mala samo nemoj molim te da places, a weruj mi da twoje suze nista mi ne znace kolko god da trudis se i kolko god da molis, ja ti mala nikad necu reci da te wolim
Mislila si da je ljubav mnogo lepa knjiga al' si shwatila na kraju ipak ne treba da je citas Ako nekad nadjes nekog da ti ljubaw pruzi nemoj srce mu dati wec ceo se usrusi
Neka oseti tu bol neka dusu mu kida Da ga rana boli kao metak ranjenog wojnika jer takaw sam ja takaw ostacu do kraja mala budi swesna,znas sreca ne moze da spaja.............................. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pevajmo... Uto Okt 27, 2009 10:45 pm | |
| - ♥Ena♥ ::
- Mala,mala samo nemoj molim te da places,
a weruj mi da twoje suze nista mi ne znace kolko god da trudis se i kolko god da molis, ja ti mala nikad necu reci da te wolim
Mala,mala samo nemoj molim te da places, a weruj mi da twoje suze nista mi ne znace kolko god da trudis se i kolko god da molis, ja ti mala nikad necu reci da te wolim
Mislila si da je ljubav mnogo lepa knjiga al' si shwatila na kraju ipak ne treba da je citas Ako nekad nadjes nekog da ti ljubaw pruzi nemoj srce mu dati wec ceo se usrusi
Neka oseti tu bol neka dusu mu kida Da ga rana boli kao metak ranjenog wojnika jer takaw sam ja takaw ostacu do kraja mala budi swesna,znas sreca ne moze da spaja.............................. prelepaa pesmaaaaaaaa Mala mala samo nemoj molim te da places a weruj mi da twoje suze nista mi ne znace kolko god da trudis se i kolko god da molis ja ti mala nikad necu reci da te wolim | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pevajmo... Sre Okt 28, 2009 5:26 pm | |
| nekad neko nekad niko cekam dan da svane okrecem se sve je isto cekam bol da stane mislim jaka sam toliko ustajem kada tonem jaa al nema nikog , nema nikog sama sam na swome znam ! | |
|
| |
*...SeNoRiTa_UcKeRmAnN... ~!Pocinjesx da ih wolisx!~
Број порука : 440 Age : 30 Location : Sa UcKeR0m Na PuSt0M 0StRwu Registration date : 07.12.2009
| Naslov: Re: Pevajmo... Uto Dec 08, 2009 9:27 pm | |
| swe je to jedna noc kajanja kako da mi on bude tajna dobro znas a ipak cutala sam dok sam te ja varala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pevajmo... | |
| |
|
| |
| Pevajmo... | |
|