Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: May prica o tome kako se oseca sto ima weci uspeh od Dul ... Pet Jul 10, 2009 11:24 pm | |
| LA REPORTERA QUERIENDO AMARRAR NAVAJAS LE PREGUNTO A MAITE QUE SENTIA QUE ESTABA TENIENDO MAS EXITO QUE DULCE Y MAITE CONTESTO
"YO NO SE QUIEN TENGA MAS EXITO NO ME FIJO EN ESO, LE DEBO MUCHAS COSAS A DULCE CUANDO YO ENTRE A REBELDE ERA EL PRIMER PROYECTO QUE TENIA EN LAS MANOS Y APRENDI MUCHISIMO DE ELLA, FUIMOS COMPAÑERAS DE UNA GRAN AVENTURA Y YO LO UNICO QUE TENGO PARA ELLA ES RESPETO Y AMOR"
"YO POR LO QUE ME PREOCUPO CADA DIA ES POR HACER LO QUE TENGO EN LAS MANOS CON TODO MI AMOR Y MI CORAZON, Y SEGUIR CONSTRUYENDO UNA CARRERA QUE PARA MI ES IMPORTANTE"
-------------------------------------------- novinarka je zelela da pita mai sta oseca povodom toga sto ima veci uspeh od dul
ja nzm ko ima veci uspeh ne obracam paznju na to dugujem puno stvari dulce.Kada sam usla u seriju rebelde to je bio moj prvi projekat a njom i naucila sam mnogo od nje bile smo koleginice u jednoj velikoj avanturi i jedino sto osecam prema njoj je postovanje i ljubav
moja karijera mi je najvaznija tako neshto | |
|
.::Mednjeak♥Dulce::. ~VIP Clan~
Број порука : 458 Age : 29 Location : ♥ Con Dulce hasta la muerte ♥ Registration date : 29.03.2009
| Naslov: Re: May prica o tome kako se oseca sto ima weci uspeh od Dul ... Sre Jul 29, 2009 1:55 pm | |
| pa lepo kaze devojka
•od Dul sam naucila mng toga i pre ma njoj osecam samo ljubav i postovanje•
Maicandy mis bebes | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: May prica o tome kako se oseca sto ima weci uspeh od Dul ... Sre Jul 29, 2009 2:08 pm | |
| - ^Roberta ♥ Diego^ ::
- pa lepo kaze devojka
Maicandy mis bebes | |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: May prica o tome kako se oseca sto ima weci uspeh od Dul ... Čet Jul 30, 2009 2:25 am | |
| - ~*~MiSs AnAhI~*~ ::
- ^Roberta ♥ Diego^ ::
- pa lepo kaze devojka
Maicandy mis bebes | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: May prica o tome kako se oseca sto ima weci uspeh od Dul ... | |
| |
|