Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Christian zvanicno objavio da se razvodi... Uto Jun 09, 2009 8:26 pm | |
| Chris je ostavio poruku na svom MySpace-u.
chicosss como estan claro que no los he olvidado al contrario los extraño mucho sus abrazos sus palabras , la finalidad de este mensajes es conterlas a ustedes primero que la prensa que bj y yo decidimos tomar distintos rumbos yo concentrarme en mi carrera y el en la suya . terminamos muy bien creo que los 2 nos queremos mucho pero fue una desición madura que duele pero q a veces es parte de crecer yo me refugio en mi disco en mi familia y por supuesto en ustedes los amo y pronto muy pronto les traere noticias del disco los quiere su christian
Prevod
kako je? Naravno da nisam zaboravio na vas, naprotiv, nedostajete mi puno, vasi zagrljaji, reci, na kraju, pre nego sto izadje u stampu, prvo cu vam reci da smo BJ i ja odlucili da krenemo razlicitim stazama gde cu se ja fokusirati na svoju, a on na svoju karijeru.
Zavrsili smo dobro, obojica se volimo puno, ali je to bila vrlo teska odluka koja boli, ali ponekad je to deo odrastanja. Ja cu utehu naci u svom disku, porodici, i naravno vama, volim cas i veoma brzo cu vam doneti novosti o disku. Volim vas, Christian
hmmm..ne znam bas da li je ovo prava stvar..msm oni se vole... | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Christian zvanicno objavio da se razvodi... Uto Jun 09, 2009 8:53 pm | |
| da nije mi drago zbog njega jer ga je woleo ali owako yuuuupi | |
|
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Christian zvanicno objavio da se razvodi... Uto Jun 09, 2009 10:08 pm | |
| - KiKy I tAmArA mIs BbS ::
- da nije mi drago zbog njega jer ga je woleo ali owako yuuuupi
| |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Christian zvanicno objavio da se razvodi... Čet Jul 30, 2009 5:12 pm | |
| - barbie de plastico ::
- KiKy I tAmArA mIs BbS ::
- da nije mi drago zbog njega jer ga je woleo ali owako yuuuupi
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Christian zvanicno objavio da se razvodi... | |
| |
|