Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Anahi "ljubomorna" na svoje kolege iz RBD-a..... Pon Maj 18, 2009 3:41 pm | |
| En el Programa Formula Dominical dijeron que Anahi habia dicho que ella siendo la mas Famosa y que Gracias a ella RBD alcanzo el exito, ella no tiene un Estelar y que sus companeras maite ya va por su segundo Protagonico, mientras que Dulce Maria esta en el aire, ella no tiene un protagonico, y que ademas los periodistas solo se le acercan paar preguntarle que si vomita, que la anorexia en fin solo cosas del escandalo.
PREVOD: U programu Formula Dominical rekli su da im je Anahi rekla da je ona poznatija i da je zbog nje RBD postao poznat i popularan,i kaze kako ona nema uloga dok Maite vec radi na drugoj ulozi,a Dulce Maria je u vazduhu i da je jos novinari proganjaju i pitaju da li povraca :silent: i da je anoreksija na kraju samo cilj da ostvari skandal o bozeee..najveca glupost koju sam do sada cula....sigurna sam da to nikada ne bi rekla za ljude koji su joj kao porodica... | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Anahi "ljubomorna" na svoje kolege iz RBD-a..... Pon Maj 18, 2009 9:00 pm | |
| da ovo je cista glupost ona je deo porodice i swe ih obozava | |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Anahi "ljubomorna" na svoje kolege iz RBD-a..... Sub Jul 25, 2009 3:57 pm | |
| Xaxaxaxaxaxaxaxaxa.....a koje boodale!Sta sve nece da izmisli...xaxaxaxa..tako sam se slatko nasmejala | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahi "ljubomorna" na svoje kolege iz RBD-a..... | |
| |
|