Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Anahí brilló en los Kids Choice Awards Ned Sep 05, 2010 2:42 pm | |
| Pevačica je pobedila u dve kategorije, 'Artista' i 'Look Favorito', dok je Džastin Biber dobio nagradu za najbolju pesmu sa kompozicijom 'Baby'.
Televizijski kanal za decu i tinejdžere Nickelodeon organizovao je tradicionalnu ceremoniju dodela nagrada Kids Choice Awards 2010, ali ovoga puta u Meksiku u zabavnom parku Six Flags u kome su se okupili umetnici i fanovi.
Šetnja crvenim tepihom počela je u 10.30 ujutru, a paradirale su ličnosti kao što su Ludvika Paleta, Pana Paola, Pati Kantu, Džesi&Džoj, Majte Peroni, grupa Motel i mnoge ličnosti sa kanala kao što su: Dora istraživač, Sunđer Bob i Dijego Gou, između ostalih.
Anai i Omar Ćaparo bili su domaćini ove svečanosti koja je počela oko 11.30 ujutru. Umetnik sa najviše nominacija bila je Anai, koja je osvojila dve nagrade 'Mejor Artista Favorita' i 'Look Favorito'.
''Veoma sam srećna zbog nagrade, za mene je primanje nagrade od Nickelodeona veliko uzbuđenje, deca su uvek bila važna publika za mene, oni uvek govore istinu, a ako im se ne sviđaš ne vređaju te, hvala svima koji su glasali za mene'', rekla je pevačica i glumica.
Odgovorna za zatvaranje šoua bila je upravo Anai, sa svojom pesmom 'Mi delirio'.
izvor:RMS | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Anahí brilló en los Kids Choice Awards Ned Sep 05, 2010 2:46 pm | |
| Divno. ♥_♥ Svaka cast Ann! | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Anahí brilló en los Kids Choice Awards Ned Sep 05, 2010 2:47 pm | |
| bas mi je drago zbog nje, i zasluzila je te nagrade | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahí brilló en los Kids Choice Awards | |
| |
|