:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Dulce: "Imala sam malo momaka"

Ići dole 
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Dulce: "Imala sam malo momaka" Empty
PočaljiNaslov: Dulce: "Imala sam malo momaka"   Dulce: "Imala sam malo momaka" Icon_minitimePon Avg 30, 2010 3:17 pm

Iako važi za jednu od najlepših latino pevačica i glumica, Dulse Marija je u jednom intervjuu izjavila da je imala četiri momka i da nikada nije izlazila sa nekim mnogo starijim od nje.

''Nikada se ne bih zabavljala sa nekim ko je dvadeset godina stariji od mene. Zabavljala bih se sa nekim, ali da ima najviše trideset godina. Ako bi imao više godina, gledala bih ga kao oca. Želim da me uče, ali ne toliko. Moj poslednji dečko je bio mlad i veoma lenj, jer iako imam samo dvadeset četiri godine u nekim slučajevima sam proživela mnogo stvari'', rekla je bivša crvenokosa.

U oštrom intervjuu, pevačica 'Inevitable' je otkrila koje su joj bile najveće ljubavi u životu, među kojima je i voditelj 'Ritmoson latino'.

''Imala sam četiri momka i sa svima sam bila u dužim vezama. Bila sam zaljubljena u Danijela Habifa od 11. do 16. godine, bili smo zajedno pet godina, a raskinuli smo zato što sam ja morala da snimam novelu, a on je otišao u Kaliforniju, tako da su naši životi krenuli različitim putevima. Posle sam bila sa Alfonsom Ererom dve i po godine'', rekla je bivša buntovnica.
Nazad na vrh Ići dole

Dulce: "Imala sam malo momaka"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ko je najlepsi od momaka..??
» Anahi imala operaciju
» Dulce ima MSN
» Dulce ima twiter(dulce amanecer
» Dulce en PJ

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu