Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Dulce: "Imala sam malo momaka" Pon Avg 30, 2010 3:17 pm | |
| Iako važi za jednu od najlepših latino pevačica i glumica, Dulse Marija je u jednom intervjuu izjavila da je imala četiri momka i da nikada nije izlazila sa nekim mnogo starijim od nje.
''Nikada se ne bih zabavljala sa nekim ko je dvadeset godina stariji od mene. Zabavljala bih se sa nekim, ali da ima najviše trideset godina. Ako bi imao više godina, gledala bih ga kao oca. Želim da me uče, ali ne toliko. Moj poslednji dečko je bio mlad i veoma lenj, jer iako imam samo dvadeset četiri godine u nekim slučajevima sam proživela mnogo stvari'', rekla je bivša crvenokosa.
U oštrom intervjuu, pevačica 'Inevitable' je otkrila koje su joj bile najveće ljubavi u životu, među kojima je i voditelj 'Ritmoson latino'.
''Imala sam četiri momka i sa svima sam bila u dužim vezama. Bila sam zaljubljena u Danijela Habifa od 11. do 16. godine, bili smo zajedno pet godina, a raskinuli smo zato što sam ja morala da snimam novelu, a on je otišao u Kaliforniju, tako da su naši životi krenuli različitim putevima. Posle sam bila sa Alfonsom Ererom dve i po godine'', rekla je bivša buntovnica.
| |
|