Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Ostacu luda, kome se svidi-svidi Sub Jul 24, 2010 5:00 pm | |
| Da li je istina da te veoma cesto raspalacu?
Anahi: Rasplacu me stetne kritike i nepravedne stvari koje su u sve vece broju, to me povredjuje i boli me to ali trudim se da se ne nerviram oko toga, jer se tako nikada nece zavrsiti?
Imas pola miliona fanova na Twitteru? Sta znace tvoji fanovi? Anahi: Uh, oni su moji snaga, podrska koju sam primila , i veoma sam se raznezila, jer su me u poslednje vreme ponizvavali i bili grubi: Vredi li sve to? ali da, vredi, zvog mojih fanova, jer sam zbog njih ovde, podignute glave, i ostacu ovako luda i hrabra kako se vama svidja u redu, kome drugom se ne svidi, ne zanima me.
Iako ne verujes, fanovi se uvek ljute, uvek primam primedbe, ali opet moram da izdrzim pridike i tako me ojacaju.
Verjes li u reinkarnacju?
Anahi: Da, ja verujem da da, ja mislim da ovo nije jedini put da se vidimo ovde.
Zasto ne koristis mindjuse? Anahi: Retko nosim mindjuse jer su mi usi malo, kada nosim samo stavim one sitne, poput perlica, ali to samo kada je vancanje ili neki dogadjaj jer mi velike mindjuse smetaju i bodu me.
Vidim da uvek nosis jednu crvenu jabuku koja ti je kao ogrlica?Je l' to zastita?
Anahi: Ne, ta jabucica je poklon koji sam dobila pre 2 godine i svidja mi se mnogo, uvek ga koristim sa dosta paznje.
Koja zivotinja ti se svidja? Delfini me odusevljuju i svidjaju mi se tigrovi zbog svoje hrabtosti i jer nisu ni od koga zavisni.
Znas li reci ne, jer vecina zena to ne moze. Ja znam reci ne, ne zelim reci da sam nevaspitana, ali uvek ima jedna granica do koje mozes ici' zavrsila je Anahi koja ce uskoro objaviti svoju modnu liniju kreirajuci je po svom ukusu. izvor:RMS | |
|
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Ostacu luda, kome se svidi-svidi Sub Jul 24, 2010 9:13 pm | |
| yey dusa moja x) Slazems se sa njom u svemu | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Ostacu luda, kome se svidi-svidi Sub Jul 24, 2010 9:20 pm | |
| srecica moja ♥ u potpunosti se slazem i podrzaawam je skorz | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ostacu luda, kome se svidi-svidi | |
| |
|