:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja Empty
PočaljiNaslov: Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja   Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja Icon_minitimePet Jul 09, 2010 4:34 pm

Anahi je sada korak blize pobedi i ostanku na pobednickom postolju ove nedelje, kao umetnik sa najvise medalja! Da bi se to desilo glasajte.!MOZETE DA GLASATE VISE PUTA!
evo linka http://mtv.uol.com.br/top10/

Nazad na vrh Ići dole
I ♥ Anahi
Moderat0r
Moderat0r
I ♥ Anahi

Број порука : 996
Registration date : 30.11.2009

Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja   Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja Icon_minitimePet Jul 09, 2010 9:37 pm

Ja i dalje ne znam kako da glaaaasaaam.....grrrr.Jel moze neko da mi kaze kako daa GLASSAM O.o
Nazad na vrh Ići dole

Pomozite Any da postane umetnik sa najvise medalja
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anahi umetnik nedelje na Accion Radio
» Koga najvise volite iz Rbd-a.....

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: Anahi-
Skoči na: