| Anahi i Olja[video] | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 12:31 am | |
| | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 12:38 am | |
| Postavila sam bas to u drugoj temi :p Nmvz... da ponovim jos jednom..nista posebno...msm pre su one ostale devojke videle annie i provele vise vremena sa njom nego Olja ali ok jos jednom svaka cast Olji. | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 12:41 am | |
| ajooj sorry bebe nisam widella a da znas wise oni drugi prowelli sa njom nego Olja ..al dobro.. blago njoj u swakom slucaju ... | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 3:19 pm | |
| Nije vazno duso <33333 Da bas tako... | |
|
| |
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 3:58 pm | |
| Blago njoj <33 Svaka chast Olji <3 | |
|
| |
Breathe* Moderat0r
Број порука : 379 Age : 28 Location : .with @ladygaga on her tour.♥ Registration date : 08.03.2010
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Pet Mar 12, 2010 9:37 pm | |
| Widla sam owo u onoj temi..Blago Oljiii,kako sam ljubomorna na njuu..xDD A tek ovim prijateljicama.. | |
|
| |
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 6:48 pm | |
| Ja ne verujem...dakle,olja se nije ni poljubila sa njom,swe ostale jesu,morala je da se gura da bi joj ova dala autogram,mislim ipak je olja dvojnica trebali su to malo drugacije da organizuju..uzas... | |
|
| |
Breathe* Moderat0r
Број порука : 379 Age : 28 Location : .with @ladygaga on her tour.♥ Registration date : 08.03.2010
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 7:06 pm | |
| - <3 Una miss Colucci ::
- Ja ne verujem...dakle,olja se nije ni poljubila sa njom,swe ostale jesu,morala je da se gura da bi joj ova dala autogram,mislim ipak je olja dvojnica trebali su to malo drugacije da organizuju..uzas...
U pravu si..pa dobro,to je Any..Olja je trebala malo da se progura za autogram itd.. P.S.Rekla si da imas meet&greet kartu,jesi li je upoznala? | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 8:27 pm | |
| Pa ja vam kazem! Nista posebno! Ja sam mislila da ce ona jer je dvojnica da se slika i upozna sa njom i co sve lepo..nasamo ona dobila obican m&g jednino prevoz koji nije vazan mogla je i taxijem da dodje i veceru ali sta to nista posebno..lepse bi joj bilo u Mc-u! :p | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 9:59 pm | |
| pa da msm widela je na 2 min i nije bash neka nagrada....i da sam dobila m&g msm extra je to ali wise bi mi nzacio cert | |
|
| |
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 11:39 pm | |
| - Breathe* ::
- <3 Una miss Colucci ::
- Ja ne verujem...dakle,olja se nije ni poljubila sa njom,swe ostale jesu,morala je da se gura da bi joj ova dala autogram,mislim ipak je olja dvojnica trebali su to malo drugacije da organizuju..uzas...
U pravu si..pa dobro,to je Any..Olja je trebala malo da se progura za autogram itd.. P.S.Rekla si da imas meet&greet kartu,jesi li je upoznala? da,jesam,i stigla sam swe,i da joj kazem rec,dve,i da uzmem autogram...a riri,u prawu si,rucak,pa realno,mogu i sama da platim,drugao ona je dvojnica kao,a jadna,stala je negde sa strane,dok je ona neka plava bila tik pored annie,msm bzw | |
|
| |
Breathe* Moderat0r
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Sub Mar 13, 2010 11:49 pm | |
| - <3 Una miss Colucci ::
- Breathe* ::
- <3 Una miss Colucci ::
U pravu si..pa dobro,to je Any..Olja je trebala malo da se progura za autogram itd.. P.S.Rekla si da imas meet&greet kartu,jesi li je upoznala? da,jesam,i stigla sam swe,i da joj kazem rec,dve,i da uzmem autogram...a riri,u prawu si,rucak,pa realno,mogu i sama da platim,drugao ona je dvojnica kao,a jadna,stala je negde sa strane,dok je ona neka plava bila tik pored annie,msm bzw I jel ti Any odgovorila?Sta si joj rekla? | |
|
| |
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Ned Mar 14, 2010 12:00 am | |
| pa rekla sam joj ola anniee,ona je rekla ola preciosaa,ja sam joj onda trazila autogram,dala mi ga je,poklonila sam joj neshto,zahvalila se,obecala je da ce opet doci u srbiji,rekla mi je nesh u vezi moje suknje ali je nisam razumela rekla je da je uzbudjena zbog koncera i takoo... | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Ned Mar 14, 2010 12:00 am | |
| | |
|
| |
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] Ned Mar 14, 2010 12:06 am | |
| extra bebeeee <333.....Jedva chekam da ponovo dodje...blago tebii Miaa <3333 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Anahi i Olja[video] | |
| |
|
| |
| Anahi i Olja[video] | |
|