:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Maite zeli srecu Dul I Anny

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Maite zeli srecu Dul I Anny Empty
PočaljiNaslov: Maite zeli srecu Dul I Anny   Maite zeli srecu Dul I Anny Icon_minitimePon Feb 22, 2010 10:58 pm

Ex RBD salje najbolje vibracije svojim bivsim kolegama za nove hitove, dok ona ne misli za sada da se bavi muzikom.
Iako za sada ne zeli da se posveti muzici, Maite nije da ce se mozda nesto kasnije neki músicki projekat pojaviti.

Maite je u intervjuu za quien rekla da ne zeli jos uvek da se posveti muzici jer se ne oseca dovoljno pripremam.

Biti na scenariju je nesto sto se ne poredi, mislim da to zasluzuje postovanje i da bih se vratila treba vise da se pripermam, uzimam casove klavira, pevanje i zatim da se posvetim fanovima, da ih priblizim meni.

Iako za sada ne planira disc, ona nije izbacila tu ideju, pa je rekla:
Muzika mi se vidja, otkirla sam je u RBD, nikada nisma sanjala da cu biti na sceni, ali nakon 5 godina postala sam njen zavisnik.

Maite je prokomentarisala da je srecna sto su se njene koleginice Annie i Dul posvetile muzici jer su se uvek pronalazile u njoj.
Maite se veoma lepo slaze sa svojim koleginicama.

Veoma sam srecna jer sui to dve osobe koje su se uvek posvecilvale tome od malena su znale da im se svidja muzika da se time najbolje dfinisu, i da ostvaruju snove.One ce osvojiti svoju publiku ne samo glasom vec i srce, jer sve rade sa srcem-rekla je sa velikim osmehom.

Maite trenutno prima ponude za nove Televisine projekte, nakon 2 veoma uspena.

Srecom, ne mogu da se zalim trenutno, imala sam balgoslov jer su me mnoge osobe ukljucole u njihove projekte, ali jos uvek nisam konkretirala.Uzela sam odmor i sada sam spremna za nove projekte i nadajmo se da ce uskoro biti novi.

izwor;RMS
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Maite zeli srecu Dul I Anny   Maite zeli srecu Dul I Anny Icon_minitimePon Feb 22, 2010 11:01 pm

Narawno da im zeli srecu msm bili su kao porodica
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Maite zeli srecu Dul I Anny   Maite zeli srecu Dul I Anny Icon_minitimePon Feb 22, 2010 11:43 pm

slazxem se sa tobom.
jednom rbd,
uwek rbd.
srecna sam sxto dobija josx ponuda za serije
jer stwarno extra glumi
i widi se da se u tome pronalazi
Nazad na vrh Ići dole
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥
~VIP Clan~
~VIP Clan~
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥

Број порука : 778
Registration date : 06.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Maite zeli srecu Dul I Anny   Maite zeli srecu Dul I Anny Icon_minitimeUto Mar 02, 2010 2:22 pm

♥Ena♥ ::
slazxem se sa tobom.
jednom rbd,
uwek rbd.
srecna sam sxto dobija josx ponuda za serije
jer stwarno extra glumi
i widi se da se u tome pronalazi
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Maite zeli srecu Dul I Anny   Maite zeli srecu Dul I Anny Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Maite zeli srecu Dul I Anny
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» anny anny ti si se malo pogubila
» NUEVA FOTO DE MAITE EN LA FIESTA DE LOS 50 MAS BELLOS![MAITE PERRONI]
» Dul zeli da menja boju kose...
» Anahi zeli da nadje prijateljicu ...
» Anahi zeli da iznenadi publiku

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu