:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet Empty
PočaljiNaslov: Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet   Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet Icon_minitimeNed Feb 21, 2010 2:48 pm

Vodjeni od Glorie Estefan,pevaci iz latino sveta napisali su svoju verziju pesme za pomoc ugrozenima(zrtvama) sa Haitia.

Ove nedelje cemo upoznati verziju 2010 od poznate teme iz 80-tih "Mi smo svet" radjena od pevaca iz US-a,kao reklama za direktnu pomoc zrtvama iz tornada sa Haitia.

Pevacica Kubanskog porekla Gloria Estefan i njen muz Emilio,uradili su na spanskom pesmu gde ce ucestvovati razni izvodjaci iz latino sveta kao Thalía, Juan Luis Guerra, Tito El Bambino, Daddy Yankee, Luis Fonsi, Ricky Martin, Christian Chavez, Chayanne, Shakira, Alejandro Sanz, Enrique Iglesiasi glumac Andy García,izmedju ostalih.

Pesma na spanskom se zove :Mi smo svet"(Somos el mundo),snima se sledeceg petka 19. februara i dobili su dozvolu od pisca Lionela Richie-a za svoju proizvodju.

Pesma ce izaci 1.marta i takodje ce se uraditi dokumentarac zabalezen u situaciji koju su doziveli hiljade zrtava.

amercika werzija pesme
https://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI&feature=player_embedded

preuzeto sa RMS
Nazad na vrh Ići dole
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet   Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet Icon_minitimeNed Feb 21, 2010 8:20 pm

basx lepo od njih
ja sam owu pesmu odawno cxula
prelepa je,
i jedwa cxekam da cxujem sxpansku werziju
Nazad na vrh Ići dole
Breathe*
Moderat0r
Moderat0r
Breathe*

Број порука : 379
Registration date : 08.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet   Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 9:47 pm

Jedwa cekam da cujem spansku verzijuu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sweiswasta.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet   Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Latino zvezde snimaju svoju verziju Mi smo svet
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anahi pokrece svoju modnu liniju
» Anahí en Entrevista AOL Latino (HQ)
» Dulce na festiwalu El Vive Latino
» Top Latino - Razones para amar a Anahi
» Anahi nominovana na Premios Monitor Latino 2010

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu