| Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Pet Feb 05, 2010 5:25 pm | |
| Meskički glumac Alfonso Herrera, Miguel iz serije Buntovnici nedavno je načinio poprilično iznenađujući postupak te je po navodima medija svoju dragu iznenada prevario i napustio. Kako tvrde upućeni, popularni glumac načinio je preljubu i ostavio svoju partnerku, Damayanti Quintanar sa kojom se zabavljao od prošlog leta i koju je predstavljao kao svoju buduću suprugu i saputnicu za ceo život. Sudeći po glasinama između njih dvoje je veoma često dolazilo do svađa te je neretko mladi glumac odlazio od kuće u kojoj su živeli i vraćao se u teškom alkoholisanom stanju sa nezgodnim ponašanjem. U prilog tome ide i činjenica da je Alfonso poslednjih dana imao poprilično lošu komunikaciju i sa medijima i sa ekipom sa kojom je radio na seriji “Camaleones”. Quintanarova se nije izjašnjavala povodom ovog slučaja niti je želela da sasluša pitanja novinara međutim odlučno je potvrdila da više nisu zajedno. Alfonso se odmah nakon tog događaja uputio ka Evropi sa željom za relaksacijom i dobrim odmorom. I dobro mu je došao zar ne? Steffani Mall, Mexico izvor: www.gefca.rs | |
|
| |
roberta_bg ~`Pocinjesx da ih volisx`~
Број порука : 747 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Pet Feb 05, 2010 11:32 pm | |
| sooppp... meni se ona ne dja nesx.a.li ako je njemu tesxko onda.. :'( | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Sub Feb 06, 2010 12:30 am | |
| ma meni bas drago sto wise nisu zajedno nisam podnosilla tu krawu ... ali msm preterase gaa naprawise od njega alkoholicara , preljubnika.. jestee , jestee sutra mallo znam ja da Ponchito nije takaw .. i bas mi dragoo ne treba mu u ziwotu ta budalla ... | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Sub Feb 06, 2010 3:50 pm | |
| - Kikica*Anny ::
- ma meni bas drago sto wise nisu zajedno
nisam podnosilla tu krawu ... ali msm preterase gaa naprawise od njega alkoholicara , preljubnika.. jestee , jestee sutra mallo znam ja da Ponchito nije takaw .. i bas mi dragoo ne treba mu u ziwotu ta budalla ... | |
|
| |
~*♥ Los A ♥*~ 4ewer...♥ ~!Pocinjesx da ih wolisx!~
Број порука : 542 Age : 30 Location : Sa Anny y Ponchom na pustom ostrwu! Registration date : 19.06.2009
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Ned Feb 07, 2010 3:11 pm | |
| e sad... ae ispljuvase ga!!!! sad ispade i pijanica...i preljubnik.. sve i svasta!!!!
Ali srce mi skace opd srece sto nisu zajedno! | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Uto Feb 09, 2010 10:40 am | |
| - Kikica*Anny ::
- ma meni bas drago sto wise nisu zajedno
nisam podnosilla tu krawu ... ali msm preterase gaa naprawise od njega alkoholicara , preljubnika.. jestee , jestee sutra mallo znam ja da Ponchito nije takaw .. i bas mi dragoo ne treba mu u ziwotu ta budalla ... Slazem see | |
|
| |
~Bloddy Girl~
Број порука : 11 Registration date : 11.03.2010
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno Pon Mar 15, 2010 2:20 am | |
| drago mi da nisu zajedno xDD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno | |
| |
|
| |
| Poncho i Damayanti potvrdili da vise nisu zajedno | |
|