Anahina evolucija je Brenda poznavanja.Osim sto je karijeru zapocela od malenu, kao deo ekipa Chiquilladas,danas, nakon prisustva u razlicitim tvnovelama,filmovima i pojavljivanje kao muzicke zvezde od desete godine.Ali neosoporivo je najvise paznje dobila za polet za grupom RBD.Takodje je bila za divljenje, bolest koju je prebolela, ali jos vise fundacija koju je napravila sa ‘’Televisom’’ kako bi pomogla mladima da se izlece od anorexie.Trenutno, za lansiranjem svog prvog solistickog materijala nakon RBD, Anahi je dokazala da osim velikog talenta poseduje lepotu i savrsenu figuru.Da bi ste se uverili, dovoljno je samo pogledati photoshoot koji je uradila za casopis ‘’Maxim’’.Nadovezali smo se na pitanja iz casopisa Gente, i upoznali zrelost koju je stekla za 26 godina karijere.Da li je jos uvek pogadjaju tracevi?Kako po njoj izgleda sexy muskarac?Kako odrzava figuru?Kako je nasla izlaz posle anorexie i kritike novinara?
‘’Samo sam imala 4 decka’’
Anahi, koliko je tezak zivot poznatih?
-Za mene nije bilo tesko, jer sam bila prirodna.Pocela sam sa 2 godine, i na pocetku sam gledala na to kao igru.Polako sam rasla i shvatila sam sta zelim da budem:pevacica i glumica.Nisam pocela ni iz cega, imala sam jednu putanju.
Sta ti je najteze palo sto su izmisljali?
Upoznata sam sa mnogim fotomontazama koje kruze po internetu. Prikazuju se ruzne stvari, bolest, neslane sale, ali naucila sam da to ignorisem. Takodje napravili su mi mnoge lazne veze.Imam 26 godina i imala sam samo 4 decka.Pricali su da izlazim sa Andreom Garsijom,ali on je prijatelj mog oca.Kada sam bolovala od anorexia,pricali su da sam narkomanka,alkoholicarka, ali to je smrtna bolest i nema nikakve veze sa tim stvarima.Sada su zacutali, niti se saosecaju sa mojo fundacijom koju imam sa televisom, pomazem mladima koji treba da prebrode ovu bolest.
Da li ti smeta kada stavljaju tvoju sliku i prozivaju te?
-Recicu ti ovako: 70% mediji su krivi kada sam se razbolela od anorexia…Imala sam 14 godina i govorili su mi ‘’Ruzna,debela’’, i da sam imala najkrivlje zube na svetu.Kada sam ih ispravila sam ih ispravila govorili su da sam imala zube kao konj.Nikada ih nisam gotivila.Da mi je novela ‘’A mil por hora’’ bila uzas…Nisam vise mogla sa prensom…To je bio critican period,svakome tada treba zagrljaj, a ja sam umesto da uspem, ja sam se srozala.Rekli su mi debela, postala sam kao kostur.
I zato ne pricas o privatnom zivotu?
-Tacno tako!Jednom sam rekla ‘’Srecna sam’’, a oni su me doma udali.Razbolela sam se, ali i to sam prebrodila.Idem dalje,vise nisam spremna da ih trpim, necu da naude ni meni, niti onima koje volim.
I cena je bila velika?
-I to sto kazes.Ljudi misle da me boli uvo, ali ne.Osoba sam kao I sve druge, kada pricaju lose o njoj, povrede je.Navikli su da kazu : ‘’Pevacicu su fufe’’, ali ima pevacica koje nismo.Kada dodjem na neku konferenciju pitam se sta misle.’’Ova pevacica peva lepo,ruzno ili ova je fufa.
‘’Obozavam takose sa sosom’’
Kako odrzavas kondiciju?
-Vec 7 godina sam zdrava.Igram skoro svaki dan tenis, i moja porodica ga vezba.Osim toga, mnogo volim plivanje.Moj tata ima 65 godina, i svaki dan pliva 1 i po kilometar i odlicno je.
-Da li jedes dezert i predjelo?
-Obozavam takose sa puno sosa.Volim socnu hranu:kinesku,kantonsku, mexicku...Ali cesto vezbam...U mojoj porodici jede se zdravo:voce,meso,povrce...
Kako si zadovoljna tvojim telom?
-Prihvatam ga onakvim kakvim je.Za mene je najvaznije kako se osecam u njemu.Da naucim tu lekciju, umalo sam izgubila zivot.
Sta ti vidis sexy u nekom muskarcu?
Naravno, prvo fizicku lepotu, na primer volim kada su ruke i sake muzvne.Ali posle naravno dolazi ono sto imas u mozgu; i ako je neko sexy, a nema u mozgu, gubi svu svoju senzualnost.
Ok, pretpostavljamo da imamo orangutanske sake i kamionerske ruke.Sta jos treba da te osvojimo?
Najvaznija je iskrenost.I kako sam okruzena ambijentom sa puno ljudi,refletkora,mnogo medija,meni je najbitnije sta je realno,kao iskrenost.
I ti smes li da se prblizis decku koji ti se svidja?
Ne, stidljiva sam.Prvo sto uradim kada ga vidim, pomerim se na drugo mesto.I onda saljem drugarice da vide sa kim je i tako dalje.Nikada se ne usudjujem lice u lice.
I onda??Kako si osvojila svoje bivse?
Mislim da sam ih osvojila kao sto ide moja pesma ‘’zavescu te, ne shvatajuci’.Dobro kada nekoga duze poznajem, i kada ga wolim weoma sam detaljna: saljem mu pisma, nocne poruke,fotografije…Takve stvari obozavam.
’’Ne volim jake scene’’
Predlozili su ti da budes protagonista serije ‘’Sortilegio’’, ali si odbila.Zasto ?
-U pocetku sam bila veoma uzbudjena, jer nisam znala o cemu se radi, medjutim kada sam se upoznala sa pricom i shvatila da se radi o ozbiljnijim scenama, rekla sam: ‘’Hvala, ali ja tamo nemam sta da radim’’.Ne zato sto bih bila losa, vec imam drugi fazona ja sam pevacica koja peva omladini i mladjoj deci.Kompanija(Telemando,Televisa ili koja vec u kojoj je organizovana) se slozila sa mnom i razumela me.Postujem velike glumce, ali ja volim romanticne price; nikada nisam imala ozbiljnije scene niti bih volela da ih snimam.
Da li bi se skinula?
-Ne ni za sta?
Da li bi volela da nastavis sa serijama ?
-Da, vratila bih se glumi, ali ukoliko bih nasla scenario koji je za mene, u kome bi se pronasla, u kome ne bih morala da se obnazim.Sada kada smo pogledali Sortilegio, nadam se da je svima jasno zasto sam odbila.