| Da li licite na neku poznatu licnost | |
|
+5♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥ ♥Ena♥ <<<{GiOvVaNnA}>>> Kikica*Anny <3 Una miss Colucci 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Da li licite na neku poznatu licnost Ned Jan 10, 2010 5:47 pm | |
| paa da li vam je nekaad neko rekao da licite na neku poznatu licnost,da li vi mislite da licite na neku poznatu licnost i da li imate nekog druga ili drugaricu koja lici na neku poznatu licnost | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Ned Jan 10, 2010 6:57 pm | |
| xex ..daleko sma ja od toga xD ne stw ne licim ni na jednu poznatu licnost... a od drustwa :/ samo tebe Mia ...=)) posto licis na Annie ... | |
|
| |
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Ned Jan 10, 2010 7:18 pm | |
| hahaha cuti majke tiii xD ja za sebe....pa ne licim,zadovoljna {prezadovoljna} sobom jesam ali ne licim,licim na sebe xDD imam neke drugarice,imam jednu koja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lici na ashley thisdale,znaci ista je i takoo...xD | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Ned Jan 10, 2010 8:15 pm | |
| ja ne lupamm ... =)) ma da msm da swako treba da bude zadowoljan samim sobom ... nikada ne bih menjala lice ili tkao nesx .. mozda bih naprawila neke sitne promene ali nisx posebno .. ali najlepsi smo kada smo prirodni !=) | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Ned Jan 10, 2010 8:53 pm | |
| - <3 Una miss Colucci ::
- hahaha cuti majke tiii xD
ja za sebe....pa ne licim,zadovoljna {prezadovoljna} sobom jesam ali ne licim,licim na sebe xDD imam neke drugarice,imam jednu koja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lici na ashley thisdale,znaci ista je i takoo...xD | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Pon Jan 11, 2010 2:01 pm | |
| da li mi je neko rekao da licxim na neku poznatu licxnost? -da,troje njih mi je reklo,i to su swe razlicxite poznate licxnosti,koje nemaju ni jednu slicxnost. da li licxim na neku poznatu licxnost? -po mom misxljenju,ne. da li imam druga/drugaricu koji/koja licxi na poznatu licxnost? -imam 2,Miu koja licxi na Anahi,i moju bff koja licxi na Scarlett Johansson | |
|
| |
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥ ~VIP Clan~
Број порука : 778 Age : 28 Location : na tribinamaaa ♥♥♥ Registration date : 06.07.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Sre Mar 03, 2010 1:23 pm | |
| ja ne ..ne na nikoo0g..pa imam ujnu koja lichi na jednu nashu poznatu glumicu...iii..da miaa...ti lichish na annyy...i tako0 to..xD | |
|
| |
Breathe* Moderat0r
Број порука : 379 Age : 28 Location : .with @ladygaga on her tour.♥ Registration date : 08.03.2010
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Čet Mar 11, 2010 8:30 pm | |
| Pff,ne licim ja ni na jednu poznatu licnost. | |
|
| |
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Pon Mar 29, 2010 11:07 pm | |
| ni ja :((>...... Ali imam amigu koja po meni lichi na Ashley.. I Mia na Aany.. | |
|
| |
nina cool $$$$
Број порука : 19 Location : stolica Registration date : 14.01.2010
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Pon Maj 31, 2010 7:23 pm | |
| Imam neki sajt gde postavis svoju sliku i vidis da li licis na neku poznatu licnost ja licim na Penelope i Britney Spirs | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Pon Maj 31, 2010 9:49 pm | |
| ja naravno da ne ali sam upoznala drugasricu koja lici na selenu gomez | |
|
| |
''BarbieDool'' ~Tek cujesx za Los A~
Број порука : 123 Age : 28 Location : Bilo gde...sa Lazarom <3 :)) Registration date : 25.07.2010
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost Čet Jul 29, 2010 1:54 pm | |
| Eeee ja sam upoznala decka koji NEVEROVATNO lici na zaka efronaaaaaa O.O <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li licite na neku poznatu licnost | |
| |
|
| |
| Da li licite na neku poznatu licnost | |
|