Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 4:02 pm | |
| pa ewo ga i taj dann ... 24 rodjus nase Dulcee !! owde napisete wase zelje , swe sto biste joj porucili da moze da was saslusa ! | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 4:25 pm | |
| jjaja Dul mi amor feliz cumple gatitia!!!! te quiero tanto,tanto todo la mejor de tu vida e siempre pero siempre Serbia te ama e serbia te Apoya gracias por todo BB | |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 5:06 pm | |
| Ajj bebe feliz cuple! Te deceo mucho salud,felicidad,muchos exitos en tu carrera e en amor tambien porque neta te lo mereses...eres lo maximo! Te amo! <3 | |
|
I ♥ Anahi Moderat0r
Број порука : 996 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 5:52 pm | |
| Feliz cumple!!Te amo mucho, y te deseo todo lo mejor !!!!!!.. disculpas si el error ortográfico de mi donación, o algo así ... eres el mejor te mereces !!!............. todo lo mejor !!!!!!!............. te amo mucho, y te deseo todo el bien de este mundo .... Feliz cumple gatita..Te deseo mucha suerte, salud, sin embargo todo lo mejor! | |
|
Sashka_RbD ~Tek cujesx za Los A~
Број порука : 151 Age : 31 Location : Sombor Registration date : 01.05.2009
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 9:35 pm | |
| dulce gattita feliz cumpleanos.....te quero mucho.... | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan Ned Dec 06, 2009 11:42 pm | |
| LOCITA FELIZ CUMPLE ! sto se tice mojih zelja mogla bih ispuniti 3,4 strane pisxucii ... zato hajbolje je recii da ti zelim swe najbolje jer si ti to i zasluzila ! pre swega zelim ti ono najbitnije a to je zdrawlje zatim srecu u twom ziwotu i twojoj solo karijeri i narawno srece u ljubawi ... iako smo jako powredjeni i i dalje ne mozemo da werujemo da naseg najdrazeg Rbd-a nema ipak mi i dalje werujemo d a ce se nasi snowi ispuniti i da cete ponowo biti na okupu ..a do tad mi cemo se truditi da wam dajemo maksimalnu podrsku , swakom ponaosob ...da ne duzim wisxee wolim tee mnogoooo , zelim ti swe najlepse , da ti se ispune swe twoje zelje i snowi ...i narawno nikada nemoj prestati da sanjas , da werujesx i u nemoguce , i nemoj nikad lai nikad da prestanesx da se smejesx jer twoj osmeh rusi swu negatiwnu energiju i oko tebe i oko nas !!! Srbija te wolii i ocekuje u 2010. !!! Ziweli ! i ziwelaa nam josx 1000 godina i da uziwamo u nasoj istorijiii !!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dosao i taj dan nasoj haditi rodjendan | |
| |
|