| May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 10:47 pm | |
| | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 10:52 pm | |
| joooooooooooooooooooj neee | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| |
| |
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 11:02 pm | |
| strasnooo ..ali msm da Annie nije to rekla ..nznm necu ja sad da branim any ali ipak ....ne bi ona to rekla ni za koga iz rbd-a ...werowatno nije ni mislila na to nego oni preokrecu reci .. | |
|
| |
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Čet Nov 26, 2009 11:07 pm | |
| Ne znam..mozda je omna to rekla jer da nije ona bi do sada demantovala to ali nije rekla u stilu kao ,,Oni ne zanju da pevaju'' vec kao da nema svako podjednake pevacke sposobnosti i da naravno nisu svi podjednako pevali sto je normalno u svakom bednu. Tezina melodije i pesme se prilagodjavaju odredjenim vokalnim sposobnostima..tako da je ja mislim na to mislila...inace nema sanse da je rekla u fazonu ,,Niko ne zna da peva i niko nije pevao osim mene'' jer to bi bilo netacno a samim tim i uvrednjivo za ostale clanove. Tako da novinari ne kakite vise ! xD | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Sub Nov 28, 2009 2:24 am | |
| slazxem se.ustwari owde Anny kolko sam ja razumela nije rekla da basx May ne zna da pewa nego da neki clanowi RBD-a ne znaju da pewaju,a ona je ustwari na to odgoworila da swako mozxe da kazxe swoje misxljenje............werowatno je msl na glasowne mogucnosti,jer mi je cxudno da to Anny kazxe,cxak i sam naziw snimka kazxe,Maite Perroni acepta que no todos cantaban en RBD,sxto u prewodu otprilike znacxi da majte prihwata (nema nikakwe logike) da nisu swi pewali u RBD-u.msm da to nije tacxno,ali kad budem videla snimak kako Anny to kazxe onda cu da powerujem u to,ali msm da je to rekla zbog glasownih mogucnosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa | |
| |
|
| |
| May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa | |
|