:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Empty
PočaljiNaslov: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:47 pm

https://www.youtube.com./watch?v=Cazv18b75-Q

anahi je rekla da mai ne zna da pewa i d anije nesx pewala u rbd-u i mai joj je odgoworila ..takodje rekla je da su se mnogo udaljili od kada se RBD raspao ... May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_cry
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:52 pm

joooooooooooooooooooj neee
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:56 pm

Znaci ne mogu da verujem! Neka ih ostave na miru! Msm sta sada pokusavaju tim pitanjima? Da ih zavade?? Msm neka prestanu vise.......zar im je malo sto su se raspali...?????!!!!!!!!!!! Mad happy criyng
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:56 pm

da stw!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:02 pm

May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa 622730 strasnooo ..ali msm da Annie nije to rekla ..nznm necu ja sad da branim any ali ipak ....ne bi ona to rekla ni za koga iz rbd-a ...werowatno nije ni mislila na to nego oni preokrecu reci ..
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:03 pm

da 10000%
Nazad na vrh Ići dole
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:07 pm

Ne znam..mozda je omna to rekla jer da nije ona bi do sada demantovala to ali nije rekla u stilu kao ,,Oni ne zanju da pevaju'' vec kao da nema svako podjednake pevacke sposobnosti i da naravno nisu svi podjednako pevali sto je normalno u svakom bednu. Tezina melodije i pesme se prilagodjavaju odredjenim vokalnim sposobnostima..tako da je ja mislim na to mislila...inace nema sanse da je rekla u fazonu ,,Niko ne zna da peva i niko nije pevao osim mene'' jer to bi bilo netacno a samim tim i uvrednjivo za ostale clanove. Tako da novinari ne kakite vise ! xD
Nazad na vrh Ići dole
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitimeSub Nov 28, 2009 2:24 am

slazxem se.ustwari owde Anny kolko sam ja razumela nije rekla da basx May ne zna da pewa nego da neki clanowi RBD-a ne znaju da pewaju,a ona je ustwari na to odgoworila da swako mozxe da kazxe swoje misxljenje............werowatno je msl na glasowne mogucnosti,jer mi je cxudno da to Anny kazxe,cxak i sam naziw snimka kazxe,Maite Perroni acepta que no todos cantaban en RBD,sxto u prewodu otprilike znacxi da majte prihwata (nema nikakwe logike) da nisu swi pewali u RBD-u.msm da to nije tacxno,ali kad budem videla snimak kako Anny to kazxe onda cu da powerujem u to,ali msm da je to rekla zbog glasownih mogucnosti.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa   May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

May prica o Anahinoj izjawi da ona ne zna da pewa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
»  Karlos prica o vezi sa May
» Anahi prica o Dul =)
» Anny prica o May
» dulce prica o any
» dulce prica o rodjusu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu