:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

maite gowori o nowoj reklami sa annie

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

maite gowori o nowoj reklami sa annie Empty
PočaljiNaslov: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 7:57 pm

Me alegro de haberlo hecho otro anuncio con Annie ... realmente me alegro de que nos conocimos y que acabamos de hablar por mucho tiempo ... También me alegro de que han trabajado con profesionales de calidad...Gracias anny

Mnogo mi je drago sto sam uradila jos jednu reklamu sa annie zaista...drago mi je sto smo se videle i bas smo dugo pricali...takodje mi je drago sto sam radila sa profesionalcem za glumu.Hwala Anny
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:52 pm

Oooooohhhh...dusa..... happy criyng
Vratite se kao bend.....molim vas.... happy criyng
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 10:54 pm

daaaa NOSOTROS QUIEREMOS RBD!!!! RBD PARA SIEMPRE!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:00 pm

ixxxx breeee ..tesko je i njimaa sigurnoo ..ali ne mogu ni zamisliti koliko je nama teskooo ... brt sto se ne sastawee !!??
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:01 pm

daaa msm zbog glupog pedra grrrrrrrrrrrrr
Nazad na vrh Ići dole
Rihannaholic
Admin <3
Admin
Rihannaholic

Број порука : 4559
Registration date : 25.07.2009

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeČet Nov 26, 2009 11:04 pm

Kikica*Anny ::
ixxxx breeee ..tesko je i njimaa sigurnoo ..ali ne mogu ni zamisliti koliko je nama teskooo ... brt sto se ne sastawee !!??
Iskreno...najiskrenije.....ja mislim da oni kao grupa uopste nisu pogodjeni kao fanovi! Oni su dobro znali da ce se to jednom desiti...ali po meni dok gledam neki interviju sa bilo kojim clanom kada pitaju za rbd svi kazu u stilu ,,Bilo je to lepo,divna etapa u mom zivotu..bla bla bla'' i po meni ja ne osecam da se iko uzrujao! Ne znam...mozda trenutno to sada mislim jer ne znam nesto mi je sada posebno krivo zbog raspada i osecam kao da su jedva cekali da zapocnu solo karijere...ali ih i ne krivim jer naravno nisu svi podjednako voleli pevanje...
Nazad na vrh Ići dole
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitimeSub Nov 28, 2009 2:14 am

slazem se sa wama,poncho kako kazxu je ,,zauwek'' napusti pewanje,a ostali se bawe i jednim i drugim,neki wisxe glumom,a neki wisxe pewanjem,ali i ja delim misljenje sa *...Dreamer...* oni su znali da ce da se rastawe,cxim su potpisali ugowor sa onim sxulawim pedrom,jeste da su sad ,,pomocu njega postali poznati'',ali zamislite da nije njih odabrao da glume te uloge nego neke tamo............
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: maite gowori o nowoj reklami sa annie   maite gowori o nowoj reklami sa annie Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

maite gowori o nowoj reklami sa annie
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Annie u reklami za Uniju
» Annie Ostawila poruku u kojoj gowori o dodeli nagrada
» NUEVA FOTO DE MAITE EN LA FIESTA DE LOS 50 MAS BELLOS![MAITE PERRONI]
» Dul gowori o svojoj solistickoj karijeri
» Na reklami za Nokiu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu