| Pregovori za Srbiju | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 3:59 pm | |
| Najnovije informacije: Pregovori sa Arenom nisu uspeli te æe koncert biti održan u Sava Centru obzirom da su uporedo sa Arenom pregovarali i sa organizatorima Sava Centra. Dakle sada je potvrðeno da æe koncert biti u Sava Centru. Još samo da preciziraju taèan datum i Srbija je deo MDWT-a. info@savacentar.net - ewo i aderesa save centra pa pisitee im ... Cena karata za VIP Parter æe biti oko 5 000 dinara Anahi izgleda pokušava ovim na nadoknadi nedostatak fanova jer æe ih biti dosta manje, pa æe ovim potezom (veæom cenom) kompenzovati nedostatak.
O Meet & Greet-u za sada nema informacija da li æe se naæi u okviru prodaje, da li æe se dopis menadžmenta o naèinu hendlovanja originalnih diskova (5x MD) odnositi na nas ili æe samo oficijelni fan klubovi i èasopisi deliliti propusnice za upoznavanje kao što je to sluèaj bio sa RBD-om. Cena karata za VIP Parter æe biti oko 5 000 dinara Anahi izgleda pokušava ovim na nadoknadi nedostatak fanova jer æe ih biti dosta manje, pa æe ovim potezom (veæom cenom) kompenzovati nedostatak.
O Meet & Greet-u za sada nema informacija da li æe se naæi u okviru prodaje, da li æe se dopis menadžmenta o naèinu hendlovanja originalnih diskova (5x MD) odnositi na nas ili æe samo oficijelni fan klubovi i èasopisi deliliti propusnice za upoznavanje kao što je to sluèaj bio sa RBD-om.
Poslednji izmenio Kikica*Anny dana Uto Nov 24, 2009 6:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 4:25 pm | |
| Jao super! Mada mislim da ce biti isuvise malo ali dobro.Bolje ista nego ista! Jedva cekam! | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 4:50 pm | |
| nznm .... mada gde kod da bude cert smao je bitno da ona dodjee !!! ponowo nznm da li bi ona sama mogla napuniti arenu , jer nazlaost posle rbd mnogi fanowi su prestali da ih wole ...a sawa centar ...werowatno ce biti punoooooo ljudi i widece da ipak owde u Srbiji ima josx punooo , punoooooo fanowa koji je woole ...ko zna mozda zbog toga odrzi 2 certa ...nznm ja sad nagadjam ali ko znaaa a... | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 5:51 pm | |
| Pa ne znam..moguce :\ Ali ja mislim iskreno da nju najvise vole od svih i znam da ima 100000000 fanova u Srbiji i zato mislim da ce Sava da bude mali ali dobro nije vazno gde bude samo da bude | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 7:10 pm | |
| da to jestee ima punoooo fanowa owde ..zbog toga ce biti frka oko karata ..ali npr mozda ako swe karte budu rasprodate u kratkom roku onda ce mozda naprawiti i 2 cert ...u Hrwatskoj ce cini mi se naprawiti 2 certa ..sto ne i kod nas ?? xD | |
|
| |
Rihannaholic Admin <3
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Pon Nov 23, 2009 9:44 pm | |
| Pa da i to sto kazes. To bi bilo divno Ali i dalje mislim da je trebalo da bude u Areni :\ | |
|
| |
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Uto Nov 24, 2009 1:28 am | |
| Bilo bi 100 puta bolje da je u areni,jer tamo mozxe da stane wisxe ljudi,ali ipak bitno je da ce ona da dodje,i ja iskreno msm da ce da odrzxi 2 koncerta kod nas,jer ipak,Anny obozxawa Srbiju. | |
|
| |
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Uto Nov 24, 2009 3:19 pm | |
| nadam se da je stina ako jeste ja u 4 ujutru u redu za kartu xD | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Uto Nov 24, 2009 6:13 pm | |
| xexe ... blagoo tebi Majoo ..msm i ja da ziwim u Bg-u cekala bih sa tobom da kupim kartu .. =( edit: ewo dodala sam i informacije za cenu karata ... | |
|
| |
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Uto Nov 24, 2009 11:11 pm | |
| ih pa nisu skupe ja skupila 100 evra mogu da wodim josx jednog xD | |
|
| |
Kikica*Anny Admin <3
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Čet Nov 26, 2009 7:02 pm | |
| xexe ..extraaa Majooo ...sta te briga josx ce da ti pretekne nowca ..kupisx nesx ..xexe | |
|
| |
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju Čet Nov 26, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pregovori za Srbiju | |
| |
|
| |
| Pregovori za Srbiju | |
|