Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 6:18 pm | |
| | |
|
<3 Una miss Colucci ~!Los A je magicna ljubaw zauwek!~
Број порука : 2006 Age : 28 Location : U shopping cenru,negde u Njujorku sa moje dwe najj drugarice Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 7:02 pm | |
| OMGGG aaaaaaaaaaaaaaaa dolazziii,aaa dolazii...aaaaa dolazii ovamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooo omggg nmg da verujeeeemmmmmm omg omg omg jaoo zovem drgaricu u cg da joj kazem..rece da ce tamo da dodje omg poludeceee tnxxx kikiiii jaoo i rekla je na kraju da se nada je rezumemo shta pricaa jaoo dusha malaaa,pa naravno annie da te razumemooooo | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 7:18 pm | |
| xexe ..daaaaaaaaaa dooooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaziiiiiiiiiiiiiiiiii narawnooooo !!! i u poslednje wreme nas stalnooo pominje u interwjuima , swugdee...i zbog toga mi je tooliko dragooooo !!! i daa bila mi je mnogo slatka kada je rekla da se nada da je nesx razumemo ..xexe...narawnoo Annieeee da te razumemo medenjakuu !! <3 | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 7:40 pm | |
| sweca moa mawa.znacxi ona nas u poslednje wreme mnogo pominje.jedwa cxekam da dodje.................. | |
|
Rihannaholic Admin <3
Број порука : 4559 Age : 28 Location : I live where the sky ends Registration date : 25.07.2009
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 8:17 pm | |
| - barbie de plastico ::
- OMGGG aaaaaaaaaaaaaaaa dolazziii,aaa dolazii...aaaaa dolazii ovamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo omggg nmg da verujeeeemmmmmm omg omg omg jaoo zovem drgaricu u cg da joj kazem..rece da ce tamo da dodje omg poludeceee tnxxx kikiiii jaoo i rekla je na kraju da se nada je rezumemo shta pricaa jaoo dusha malaaa,pa naravno annie da te razumemooooo Jao dusa moja jedina i najlepsaaaaaaaa! Jeejejejejejej | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi Čet Nov 12, 2009 8:44 pm | |
| jo anyyyyy diva perfecta ona ce doci i kdo nas annie srbija te podrzawa zauwek imas bilion fanowa owde samo ti nama dodji!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nmg da werujem yeyyyyyyyyyy | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: HQ CHAT sa anahi | |
| |
|