nahi zeli da luduje sa tobom!
Ne ostaj iza!Posalji joj pitanja!
Nakon sto je prosla jednu weoma uspersnu etapu sa grupom RBD, Anahi je nastawila swoj put sama i cilj tog puta jeste i njen nowi CD Mi delirio u kome ce prikazati swoj prirodan izgled
Anahi je rekla da owim albumom zeli da iskaze milion stawri oje nosi u sebi, kako ona widi swet, kako widi stwari eli da prikaze crteze(to je wrw za el me mintio ona crtala).Odatle je i nastala pesma Te puedo escuchar koju je poswetial bratu koji wise nije medju nama
Anahi je swoju glumacku karijeru pocela sa 2 godine kao glumica u seriji Chiquilladas i to je samo bio pocetak, jer se njena karijera brzo razwijala, njen talenat se dokazao i ona je glumila u filmowima kao sto su :Había una vez una estrella y Nacidos para morir i telenovelama kao Vivo por Elena, El diario de Daniela, Mujeres Engañadas, Primer amor y Rebelde.
Ali takodje pokazala se i kao pevacica lanciranjem swog diska 1992, nesto kasnije i Hoy es manana, iz toga su nastali cdowi Anclado en mi corazón y Baby Blue, i na kraju formiranje grupe RBD, 2004 godine.
Ako zelis da je pitas nesto ili je pohvalis,iskritikujes,predlozis nesto:
http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=2161503Owo pise na ANAHI WORLD SPAIN:
deco!molim was, da was podsetim,wazne stwari
1.pitajte je kada ce doci u spaniju
2.i recite da je pozdrawlja anahi world spain
IZWOR:ANAHI WORLD SPAIN!
kredit : rebeldemania