♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama Uto Nov 10, 2009 7:39 pm | |
| | |
|
Kikica*Anny Admin <3
Број порука : 7415 Age : 29 Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!! Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama Uto Nov 10, 2009 7:48 pm | |
| caraay ... nasli su koga da kritikuujuuu ... sada bi im podelila samaree ... ne razumem sta joj fali !!?? haljina je prelepaa... stw ih ne razumem ...sto se mene tice obukla se prelepo za owu priliku !!! Dul samo napred , ne slusaj te bezmozgasee !!! | |
|
♥Ena♥ Moderat0r
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
| Naslov: Re: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama Uto Nov 10, 2009 7:57 pm | |
| - Kikica*Anny ::
- caraay ... nasli su koga da kritikuujuuu ... sada bi im podelila samaree ... ne razumem sta joj fali !!?? haljina je prelepaa... stw ih ne razumem ...sto se mene tice obukla se prelepo za owu priliku !!! Dul samo napred , ne slusaj te bezmozgasee !!!
slazem se | |
|
<<<{GiOvVaNnA}>>> Glavna Adminka
Број порука : 15314 Age : 33 Location : Sa Kiky,Miom i Minom zauve i uvek Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama Uto Nov 10, 2009 11:27 pm | |
| - Kikica*Anny ::
- caraay ... nasli su koga da kritikuujuuu ... sada bi im podelila samaree ... ne razumem sta joj fali !!?? haljina je prelepaa... stw ih ne razumem ...sto se mene tice obukla se prelepo za owu priliku !!! Dul samo napred , ne slusaj te bezmozgasee !!!
| |
|
roberta_bg ~`Pocinjesx da ih volisx`~
Број порука : 747 Registration date : 30.08.2009
| Naslov: Re: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama Čet Nov 12, 2009 12:32 am | |
| slazem se u potpunosti.. )) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kazu da se Dul obukla nedolicno svojim godinama | |
| |
|