:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Empty
PočaljiNaslov: Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!   Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Icon_minitimePon Nov 02, 2009 2:55 am

La tan esperada gira mundial de la cantante Anahí, Mi Delirio World Tour, está totalmente lista. Ayer, la morena de RBD y Matute, la banda con la que tocará en los show's, realizaron el ensayo extremo de todo lo que será el gran concierto que ofrecerá en toda su agenta de la gira que arrancará este 3 de Noviembre en São Paulo, Brasil.

Además, buenas noticias han sido reveladas para los fans de todo el mundo. Una de ellas, son los shows confirmados en Buenos Aires, Santiago de Chile y Asunción. Además, de los dos shows extras que se ofrecerán en São Paulo y Río, para compensar los shows cancelados en Porto Alegre y Brasilia.

Otra de las grandes noticias, es que la cantante Anahí realizará una gran campaña de promoción de su gira, su primer single y el disco "Mi Delirio" en Brasil, ya que asistirá a varios programas y realizará promociones de la gira mundial con reconocidas radios brasileiras.

El martes 3 de Noviembre estará en el programa de Jô y grabará una entrevista y un musical. El miércoles estará en Corinthians en una firma de autógrafos en Ronaldo. Además, la también actriz fué invitada al programa Pánico de la estación de radio Jovem Pan.
Fuente: RBDMusic.info

Toliko ocekivana svetska turneja pevacice Anahi,Mi Delirio World Tour,je spremna.Juce,crnka iz RBD-a i Matute,banda koja ce svirati na koncertima,imali su extremnu probu svega sto ce biti veliki koncert koji ce ponuditi u svom rasporedu turneje koja ce se pokrenuti 3.11. u Sao Paolu,Brazil.
Dobre vesti su otkrivene za fanove iz celog sveta.Jedna od njih su potvrdjeni koncerti u Buenos Airesu,Santiagu(Chile) i u Asuncionu.Osim dva dodatna showa koji ce biti u Sao Paolu i Riu,da bi se nadoknadila dva otkazana u Porto Alegreu i Braziliji.
Druga od velikih novosti jeste da ce pevacica realizovati veliku kampanju promocije njene turneje,prvog singla i diska Mi Delirio u Brazilu,ucestvovace u raznim programima i realizovace promociju svetske turneje sa priznatim brazilskim stanicama.
3.11. bice u programu Jo i snimice jedan intervju i mjuzikl.U sredu ce biti Corinthian na potpisivanju autograma sa Ronaldom.Glumica je takodje bila pozvana u programu Panico radio stanice Jovem Pan.

preuzeto sa http://www.rebeldemaniasr.com
Nazad na vrh Ići dole
<<<{GiOvVaNnA}>>>
Glavna Adminka
Glavna Adminka
<<<{GiOvVaNnA}>>>

Број порука : 15314
Registration date : 24.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!   Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Icon_minitimePon Nov 02, 2009 2:46 pm

extraaaaa
Nazad na vrh Ići dole
https://losafanclub.forumsc.net
Kikica*Anny
Admin <3
Admin
Kikica*Anny

Број порука : 7415
Location : En concierto de Anahi con mis amigitas ♥ cantar, gritar, reír, llore con nuestra Any...!!!
Registration date : 28.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!   Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Icon_minitimePon Nov 02, 2009 11:44 pm

xexe pa naarwnoo ..swi je hocee a ona ce se dazwati i biti najboljaa kao i uwekkkk !
Nazad na vrh Ići dole
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!   Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Icon_minitimeUto Nov 03, 2009 1:54 pm

Kikica*Anny ::
xexe pa naarwnoo ..swi je hocee a ona ce se dazwati i biti najboljaa kao i uwekkkk !
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!   Mi Delirio World Tour, listo para arrancar! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Mi Delirio World Tour, listo para arrancar!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Mi Delirio World Tour
» Anahi “Mi Delirio World Tour” Brasil 2009
» NAJNOVIJE VESTI!!!! DVD Anahi-Mi Delirio World Tour 2010 Live In Serbia...Cooming Soon.
» Anahi World Tour in Serbia
» Anahi World Tour u oktobru!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: Anahi-
Skoči na: