:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Mi Pecado

Ići dole 
AutorPoruka
♥Ena♥
Moderat0r
Moderat0r
♥Ena♥

Број порука : 4009
Registration date : 14.10.2009

Mi Pecado Empty
PočaljiNaslov: Mi Pecado   Mi Pecado Icon_minitimeNed Nov 01, 2009 3:15 am

"Mi pecado" je uspeo promovisati Meksiko

Interwiu u studiji 'Todo para la Mujer' od strane Maxine Woodside, Roberto Blandon i Maite Perroni, govore o svojem ucestvovanju u telenoveli 'Mi pecado, koju producira Juan Osorio, a režira Jorge Fons, a koja je stvorila ne samo dobru radnu ekipu koja prenosi hemiju na ekrane, nego je takoðe uspela proširiti sliku Meksika, nakon krize koja je nastupila zbog epidemije gripe i koja je smanjila turistièku aktivnost.

Bladon, koji glumi Paulina, zahvalio se na moguænosti ucestvovanja u ovoj produkciji jer mu je dopustila još se jednom iznenaditi tako originalnom prièom, koju je napisao Cuauthemoc Blanco, te mu omoguæila upoznati mesta i ljude koji "nas predivno tretiraju i pokazuju nam kakav je Meksiko uprkos krizi".

"Osim toga", rekao je, " dopustila nam je priliku promoovisati sliku Meksika, koja je predivna, te s tom namjerom putuje na razlièite lokacije, sve to u sklopu kampanje "Živeo Meksiko".

Takoðe, glumica i pevaèica Maite Perroni, istaknula je da je za nju privilegija raditi uz ekipu koju je okupio Juan Osorio jer se postigla impresivna hemija koja se prenosi publici koja gleda telenovelu, a osim toga radi se i o jako dobroj prièi.

Oba su glumca otkrila kako dele vreme izmeðu glume u telenoveli i ostalih aktivnosti svoje profesije.

Roberto Blandon je rekao da radi na pripremama za muzikl 'Pinokio', u kojem æe takoðe glumi Lolita Cortés, sve to godinu i po nakon uspeha koji je imao s delom '12 hombres en pugna' u kojem je ucestvovao pod palicom Jorgea Ortiza de Pineda.

Dok, Maite Perroni ostaju usredena na snimanje telenovele 'Mi pecado' jer preostaju još samo 2 meseca snimanja, ali takoðe planira nastaviti pripremati se kao umetnica.

P.S.Werowatno ste culi za owo,ali ipak sam postawila,za one koji ne znaju
Nazad na vrh Ići dole

Mi Pecado
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 1. epizoda Mi Pecado !!!
» Mi pecado na pinku
» Mi Pecado - pesme
» Swe promocije Mi Pecado za download...
» Snimanje Mi Pecado se zawrsawa u nowembru

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
:Los A Fan Club: :: RBD :: RBD :: Maite-
Skoči na: