Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
:Los A Fan Club:
Dobrodolsi na Los A Fan Club!Registujte se i zabavite!Skupite puno postova,i upoznajte nove prijatelje.Saznajte novosti,takmicite se i osvojite vredne nagrade.
Admin Team
:Los A Fan Club:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobro dosli na forum o Los A......Uzivajte i zabavite se !!!
Број порука : 4009 Age : 29 Location : ~*~In My DrEaMs FiTh ThE oNe I lOvE~*~ Registration date : 14.10.2009
Naslov: Mi Pecado Ned Nov 01, 2009 3:15 am
"Mi pecado" je uspeo promovisati Meksiko
Interwiu u studiji 'Todo para la Mujer' od strane Maxine Woodside, Roberto Blandon i Maite Perroni, govore o svojem ucestvovanju u telenoveli 'Mi pecado, koju producira Juan Osorio, a režira Jorge Fons, a koja je stvorila ne samo dobru radnu ekipu koja prenosi hemiju na ekrane, nego je takoðe uspela proširiti sliku Meksika, nakon krize koja je nastupila zbog epidemije gripe i koja je smanjila turistièku aktivnost.
Bladon, koji glumi Paulina, zahvalio se na moguænosti ucestvovanja u ovoj produkciji jer mu je dopustila još se jednom iznenaditi tako originalnom prièom, koju je napisao Cuauthemoc Blanco, te mu omoguæila upoznati mesta i ljude koji "nas predivno tretiraju i pokazuju nam kakav je Meksiko uprkos krizi".
"Osim toga", rekao je, " dopustila nam je priliku promoovisati sliku Meksika, koja je predivna, te s tom namjerom putuje na razlièite lokacije, sve to u sklopu kampanje "Živeo Meksiko".
Takoðe, glumica i pevaèica Maite Perroni, istaknula je da je za nju privilegija raditi uz ekipu koju je okupio Juan Osorio jer se postigla impresivna hemija koja se prenosi publici koja gleda telenovelu, a osim toga radi se i o jako dobroj prièi.
Oba su glumca otkrila kako dele vreme izmeðu glume u telenoveli i ostalih aktivnosti svoje profesije.
Roberto Blandon je rekao da radi na pripremama za muzikl 'Pinokio', u kojem æe takoðe glumi Lolita Cortés, sve to godinu i po nakon uspeha koji je imao s delom '12 hombres en pugna' u kojem je ucestvovao pod palicom Jorgea Ortiza de Pineda.
Dok, Maite Perroni ostaju usredena na snimanje telenovele 'Mi pecado' jer preostaju još samo 2 meseca snimanja, ali takoðe planira nastaviti pripremati se kao umetnica.
P.S.Werowatno ste culi za owo,ali ipak sam postawila,za one koji ne znaju